• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JAKA I OLUJNA KOŠAVA! RHMZ objavio kakvo nas vreme očekuje do kraja marta

Autor Ivana Vlajković

RHMZ je objavio kakvo nas vreme očekuje do kraja marta.

 Vreme do kraja marta 2024 Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) najavio je da nas do kraja marta očekuju temperaturne oscilacije i česte promene vremena

Kako je objavio RHMZ na svom sajtu, danas, 25. marta, očekuje nas oblačno i sveže vreme u Vojvodini i istočnoj Srbiji vetrovito. "Tokom dana se očekuju i sunčani intervali, ali i lokalna pojava kratkotrajne kiša, a na planinama snega. Najviša temperatura od 10 do 15 °C. Uveče i tokom noći vedro uz slabljenje vetra", naveo je RHMZ.

U utorak, 26. marta, očekuje nas hladno jutro sa prizemnim mrazem a lokalno se očekuje i slab mraz na dva metra visine. "Tokom dana novo naoblačenje, ali uz porast temperature i pojačanje južnog i jugoistočnog vetra, naročito u košavskom području i na planinama. Na jugu Banata i u donjem Podunavlju očekuju se i udari olujne jačine. Kiša se posle podne očekuje u jugozapadnim i južnim, a uveče i tokom noći i u centralnim i istočnim krajevima Srbije", objavio je Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: RHMZ / screenshot

U sredu, 27. marta, duvaće jaka i olujna košava, a u četvrtak, 28. marta, će oslabiti ali će jugozapadni vetar biti u pojačanju. Tokom dana biće toplije uz mestimičnu kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom. Od petka, 29. marta, do kraja meseca pretežno sunčano i toplo.

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

03:36
PRAVO PROLEĆE TEK STIŽE! Meteorolog Todorović otkrio kakvo nas vreme očekuje narednih dana, a za početak aprila najavio LEPE VESTI
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO/I.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image