Dve decenije pošto smo videli Džordža Klunija i Krisa O Donela u kostimima s bradavicama i helankama, pardon, ulogama Betmena i Robina, stiže izvinjenje od reditelja Džoela Šumahera.

"Izvinjavam se. Želim da se izvinim svakom fanu Betmena što sam ih razočarao. Dugujem im iskreno izvinjenje", rekao je reditelj o filmu o kojem je glavni glumac svojevremeno rekao: "ubismo franšizu".

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Šumaher (77) je otkrio da je snimao dobre filmove i da je za ovaj film angažovao dobre glumce (Kluni, Arnold Švarceneger, Uma Turman, Alisija Silverston), ali da je nakon prikazivanja shvatio da će njegova karijera otići dođavola.

"Bio sam dobar, a onda sam nakon Betmena postao đubre. Kao da sam ubio bebu", rekao je reditelj i osvrnuo se na činjenicu zbog koje su ga fanovi godinama prozivali – bradavice na Betmenovom kostimu.

"Živimo u takvom sofisticiranom svetu gde dva parčeta gume veličine gumica za brisanje na vrhu olovke mogu da predstavljaju problem. Znam da će mi na spomeniku pisati nešto o tim bradavicama…".

Poslušajte šta je Kluni rekao o njima:

Šumaher je rekao da su bradavice došle na odelo jer je želeo nešto novo … gledali su slike grčkih statua i anatomskih prikaza ljudskog tela, a onda je skulptor Hoze Fernandez napravio odelo takvo kakvo je napravio.

“"Video sam ih i pomislio da su kul…"

Reditelj priznaje da nije očekivao takvu reakciju javnosti na film, ali da ne žali što ga je snimio. "Možda sam naivan, ali drago mi je što smo ga uradili".

Pogledajte 15 najglupljih momenata u filmu "Betmen i Robin"