• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako ste voleli "Masterse"... (FOTO, VIDEO)

Izvor mondo.rs

Svi zajedno - "ja imam mooooć"!

 Mastersi Masters of the universe film 2019 Izvor: YouTube/MONDO

Kada princ Adam sa planete Eternije izvuce svoj mac, postaje Hi-Men!

Secate li se ove price, po kojoj je pre TRI DECENIJE snimljen film?

Akcione figure iz osamdesetih koje je napravio "Matel" poslužile su kao inspiracija za brojne stripove i crtace, a 1987. napravljena je i ne baš uspešna filmska adaptacija.

Ovo je prica o princu Adamu sa planete Eternije koji poseduje carobni mac i preobražava se u Hi-Mena, najmocnijeg coveka u svemiru.

MOTU špica
Izvor: YouTube

Ovu medijsku franšizu pamte svi koji su odrastali osamdesetih i devedesetih igrajuci se Hi-Menom, Skeletorom, Hordakom...

"Matel" je 1982. predstavio figure "Gospodara svemira" (Masters of the universe), princa Adama odnosno Hi-Mena, zlog Skeletora i mnoge druge likove sa planete Eternije. Mešavina srednjovekovnog macevanja, naucno-fantasticne tehnologije i zabavnih likova oduševila je klince širom sveta. Od originalne linije igracaka, predstavljeno je još ukupno pet verzija, cetiri TV serije, bezbroj stripova i jedna nesrecna filmska adaptacija.

U filmu iz 1987. godine, Hi-Mena igrao je Dolf Lundgren, ali su fanovi bili u potpunosti razocarani filmom. Razlog u tome ležao je najverovatnije u cinjenici da je studio "Kenon films" odlucio da radnju filma zasnuje na prici akcionih figura, umesto na radnji stripa i serije koju su klinci vec zapamtili i zavoleli. Samim time, nije bilo "pozadine" price o Hi-Menu, princa Adama, Orka…

Mastersi 1987
Izvor: YouTube

Holivud vec godinama pokušava da osmisli pravi nacin da "Masterse" vrati na veliko platno, a vec nekoliko pokušaja neslavno je propalo. Medu mogucim režiserima ove price, u proteklih deset godina bili su MekDži, Džon Stivenson, Džon M. Cu i drugi, i svi su u meduvremenu odustali od projekta.

Skeletor izlazi kroz ogledalo
Izvor: YouTube

Studio "Vorner" sada se nada da ce uspeti da pokrene "Masterse" uz pomoc Dejvida S. Gojera, scenariste trilogije "Mracni vitez", koji je sada napisao scenario za igrane "Masterse" i bice potpisan i kao režiser filma.

Gojer je ranije režirao filmove "Blade: Trinity", "The invisible" i "The unborn", ali ovo ce mu biti prvi rediteljski projekat za skoro deset godina, i svakako najveci, prenosi filmska štampa.

Iako se još uvek ne znaju nikakvi dodatni detalji o filmu, "IMDB" vec navodi da ce premijera biti u decembru 2019. godine.

Tagovi

Komentari 24

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dokaz

Kad mi je ujna kupila mac himena u Banja Luci (tad nije bilo ko sad kineske plastike gde god hoces) nije bilo srecnijeg deteta od mene :)

Ivona de Simeona

Ja sam himen

OooOo

I dalje imam mastersa igracku he mana i skeletora,a sad vladaju maca, saska karan, i parovi,katastrofa

SERIJE