Već devet godina su fanovi s nestrpljenjem očekivali nastavak hit mjuzikla "Mamma Mia!" koji nas je sve oduševio izvanrednom glumom Meril Strip,Pirsa Brosnana, Kolina Firta, ali i filmskom interpretacijom muzike grupe ABBA.

Sada je objavljen trejler za najavljivani drugi deo mjuzikla pod nazivom "Mamma Mia! Here we go again" i fanovi su neutešni jer veruju da je lik voljene Done (Meril Strip) "ubijen".

U klipu se ne pojavljuju nikakvi novi snimci Meril već samo "recikliranje" onih iz prvog dela filma, ali se otkriva da je njena ćerka Sofi (Amanda Sejfrid) trudna, kao i Šer koja izlazi iz helikoptera i ispostavlja se da je Sofijina baka.

Donine prijateljice Rouzi i Tanja (Džuli Volters i Kristin Baranski) dolaze na ostrvo da posete Sofi i pričaju joj priču o tome kakva je Dona bila kada je bila trudna s njom, odnosno, početke svega...

Kraljica osamdesetih u filmu "Mamma Mia!"

Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i Kolin Firt repriziraju uloge kao potencijalni Sofijini očevi Sem, Bil i Hari, a u pričama o mladoj Doni koju glumi Lili Džejms, vidimo i njihove mlade "dvojnike".

Pogledajte trejler, pa nam recite da li i vi mislite da je Dona umrla?