Filmovi "Mumija", "50 nijansi tamnije", "Transformersi: Poslednji vitez" se "tuku" za prvo mesto najgoreg holivudskog filma u ovoj godini, odnosno nominovani su za Zlatnu malinu.

Dajte im odmah i Oskara! (FOTO, VIDEO)

Film u kome uloge tumače Tom Kruz (nominovan za najgoreg glumca), Sofija Butela i Rasel Krou ima sedam nominacija, uključujući i onu za "najgori rimejk".

Za dve nominacije više gori je poslednji film o "Transformersima", uključujući nominacije za najgoreg glumca i najgoru sporednu ulogu.

Filim "50 nijansi tamnije" se lepo pozicionirao sa osam nominacija, od kojih su dve za glavne glumce- Džejmija Dornana i Dakotu Džonson.

Evo i celokupne liste najgorih za ovu godinu. Glasajte u našoj anketi!

Najgori film 2018.

Za najgoru glumicu nominovane se Ketrin Hajgl ("Unforgettable"), Dakota Džonson ("Pedeset nijansi tamnije") , Dženifer Lorens ("Majka!"), Tajler Peri ("BOO!2: A Madea Halloween")  i Ema Votson ("Krug").

undefined Najgore glumice

 Titulu najgoreg glumca za 2018. godinu možda će poneti Tom Kruz ("Mumija"), Džoni Dep ("Pirati sa Kariba 8"), Džejmi Dornan ("50 nijansi tamnije"), Zek Efron ("Čuvari plaže") i Majk Valberg ("Stigao ćale" i "Transformersi").

undefined Najgori glumac

Za najgoru sporednu mušku ulogu nominovani su Havijer Bardem, Rasel Krou, Džoš Damel, Mel Gibson i Entoni Hopkins, dok su za najgoru žensku rolu izabrane Kim Bejsinger, Sofija Butela, Lora Hadok, Godli Houn i Suzan Saradon.

Za najgori rimejk i nastavak nominovana su ostvarenja: "Čuvari plaže", "BOO! 2: A Madea Halloween", "50 nijansi tamnije", "Mumija", "Transformersi 8: Poslednji vitez", dok će titulu najgoreg reditelja možda poneti Daren Aronofksi za film "Majka", Majkl Bej "Transformersi 8: Poslednji vitez", Džejms Foli za "50 nijansi tamnije", Aleks Kurzmen ("Mumija") i Entoni Toni Leonidis za "Emotikon".