Hejli Bejli (19) je mlada pevačica koja je odabrana na kastingu da tumači lik Arijel, u predstojećem igranom rimejku Diznijevog klasika "Mala Sirena".

"Nakon duge potrage, bilo je sasvim jasno da Hejli poseduje onu retku kombinaciju duha, srca, mladosti, nevinosti, plus ima fantastičan glas za pevanje i sve ostale kvalitete potrebne da bi igrala ovu kultnu ulogu", rekao je reditelj Rob Maršla u zvaničnom saopštenju.

Ovo će mladoj pevačici biti prva uloga, a proslavila se kao deo muzičkom dua Chloe X Halle, gde peva i svira zajedno sa sestrom Kloi, i to nakon što ih je na YouTube-u otkrila, ni manje ni više, nego Bijonse! Slavna pevačica je potom odmah potpisala ugovor sa sestrama za njenu produkcijsku kuću.

Hejli će se u "Maloj Sireni" pridružiti mladom glumcu Džejkobu Trembliju koji će najverovatnije dati glas ribici Flaunderu, a reperka Awkwafina morskom galebu Skatlu. S druge strane, glumica Melisa Mekarti će tumačiti lik zle morske veštice Ursule.

MALA SIRENA: "Hoćemo da Ursulu glumi transvestit!"

Rimejk će ponovo oživeti sve stare pesme iz originala koji je izašao 1989. godine, a produkcija filma se očekuje na početku 2020. godine.

Upoznajte Hejli:

A, ovo je njena sestra Kloi: