Slavni glumac Nikolas Kejdž dospeo je u sve svetske medije, ali nažalost, ponovo zbog neprimerenog ponašanja u jednom restoranu. 

Kejdž je, kako navode mediji, došao u jedan elitni restoran i izgledao kao beskućnik, a ubrzo su ga odatle i izbacili. Na snimku koji kruži društvenim mrežama se vidi kako ga obezbeđenje izvodi napolje, a svedoci su rekli da je bio u alkoholisanom stanju.

Ispričali su da je slavni glumac pio viski i tekilu, da je šetao bos, te u jednom trenutku postao agresivan i počeo da se svađa s osobljem, zbog čega je reagovalo obezbeđenje.

"Bili smo u tom baru kad smo primetili tipa za koga smo isprva mislili da je pijani beskućnik. Ponašao se ludo. Šokirali smo se kad se kasnije pokazalo da je to Nikolas Kejdž. Bio je potpuno razvaljen i svađao se s osobljem. Bio je u jako lošem stanju i šetao je bos. Osoblje nam je reklo da je pio tekilu i viski. Vikao je na ljude i pokušavao da se potuče, a zatim ga je osoblje zamolilo da ode. Bio je toliko pijan da je jedva obuo japanke pre nego što su ga ispratili. Na kraju ga je jedan od gostiju restorana odveo kući", ispričali su očevici.

Poznato je da je Kejdž uhvaćen u javnosti u alkoholisanom stanju i u martu 2019. godine, kada je snimljen kako viče dok se prijavljivao za dozvolu za venčanje u sudnici u Las Vegasu. Četiri dana nakon venčanja sa četvrtom suprugom Erikom Koike zatražio je poništenje braka, tvrdeći da je bio pijan i da nije znao šta radi.

U februaru ove godine venčao se peti put, takođe u Las Vegasu, s 30 godina mlađom Rikom Šibatom.