Anđelina Džoli ima novog dečka, i 15 godina je mlađi od nje!

Bivša žena Breda Pita, koja se s glumcem sudila oko starateljstva, uslikana je već drugi put na romantičnoj večeri s pevačem po imenu Ejbel Makonen Tesfej, koji nastupa pod umetničkim imenom The Weeknd.

Anđelina (46) i The Weeknd (31) uslikani su kako dolaze u italijanski restoran u Los Anđelesu, gde su proveli dva i po sata. Došli su odvojeno, ali su zajedno otišli njegovim kolima u njegovu kuću na Bel eru.

Profimedia Angelina Jolie, The Weekend

Poznat je kao bivši dečko prezgodne manekenke Bele Hadid, nominovan je za Oskara i osvojio je tri Gremija, a "Tajm" ga je prošle godine uvrstio na listu najuticajnijih ljudi na svetu.

Kao i Anđelina, koja je otvoreno govorila o borbi sa svojim demonima, i The Weeknd je priznao da se borio sa drogom i alkoholom. Kada je doživeo "napad" piščeve blokade, okrenuo se kokainu, kokainu i drugim supstancama, ali je prošle godine izjavio da sada konzumira samo marihuanu i povremeno pije.

Ovo nije prvi put da su Anđelina i The Weeknd uslikani zajedno, a izvor blizak paru kaže da se poznaju već neko vreme i da ih je spojio humanitarni rad, a da je zatim procvetala romansa.

Upoznajte Anđelininog novog dečka!

The YouTube/The Weeknd The Weeknd

(MONDO)