Glumac Džordž Kluni dugo je važio za najpoželjnijeg neženju, ali od kada je upoznao sadašnju suprugu Amal Alamudin brzo je izgubio tu titulu, ali i glavu za njom.

Džordž i Amal su se brzo venčali, ona mu je rodila dvoje dece, Elu i Aleksandra, a njihovim rođenjem glumčev život je dobio celinu. Džordž ne krije radost zbog svoj srećne porodice, ali ne krije ni to da se nije nadao da će mu se tako nešto desiti.

On je nedavno za podkast “WTF” s Markom Maronom otvorio dušu i priznao da je smatrao da nikad neće “stati na ludi kamen”, a onda svoju Amel opisao kao najlepšu i najpametniju ženu koju je ikad upoznao.

“Slušajte, ja uopšte nisam hteo da se ženim. Nisam hteo decu. A onda sam upoznao ovo nestvarno biće. Ušla je u moj život i bio sam očaran, od samog starta. I odmah sam znao, čim sam je upoznao, da više nikad ništa neće biti isto”, rekao je on voditelju.

“Izlazio sam s mnogo finih, pametnih, talentovanih žena, ali tek nekad vam se desi tako neko ko je kao stvoren za vas. Mislim da smo se Amal i ja baš našli i da ona oseća isto, kada sam ja u pitanju”, dodao je.

Džordž Kluni
YouTube/Jimmy Kimmel Live 

Džordž i Amal venčali su se 2014. godine, posle godinu dana zabavljanja. Želju da dobiju svoju decu osetili su nakon posete prijateljima čije je dete bilo “nemoguće”, kako kaže glumac. Međutim, nikada nije mogao ni da pomisli da će osetiti ovoliku dozu sreće kada postane otac.

“Šokira me to koliko sam srećan. Čudno je to reći, da…”, zaključio je Kluni u razgovoru sa Maronom, a pogledajte ko je žena koja je zarobila njegovo srce:

Profimedia, Lepa i Srecna Džordž i Amal Kluni

(Mondo)