Glumica Lindzi Lohan (35), koja je skandalozni period očigledno ostavila za sobom, zaprošena je posle dve godine veze s biznismenom Bejderom Šamasom.

Lepom vešću se pohvalila na Instagramu, gde je pokazala i skupoceni komad nakita koji od sada nosi na ruci.

"Moja ljubav. Moj život. Moja porodica. Moja budućnost", ispisala je glumica uz crno-bele fotografije na kojima se vidi koliko je srećna.

Usledile su brojne čestitke, a ono što je privuklo posebnu pažnju je Lindzin verenički prsten. U pitanju je komad nakita iz čuvene juvelirske kuće "Harry Winston" za koji mediji pišu da košta 250.000 dolara!

Stručnjaci za dijamante procenili su da je Šamas potrošio najmanje toliko, dok eksperti za nakit dodaju da je prsten najverovatnije napravljen od belog zlata ili platine. Kako navode, dizajnom podseća na verenički prsten koji je Lindzi Lohan dobila 2016. godine, kada je bila kratko verena s poznatim ruskim naslednikom Egorom Tarabasovim, preneo je "The Sun".

Instagram/lindsaylohan Lindzi Lohan se verila

Podsetimo, Lindzi je nekoliko puta hapšena, a dva puta zbog vožnje u pijanom stanju. Niz postupaka sa zakonom i borbe sa zavisnošću prekinuli su njenu filmsku karijeru, koju je započela glavnom ulogom u Diznijevom rimejku filma "Zamka za roditelje" 1998. godine, a stopirali su je i na muzičkom polju.

Međutim, posle 12 godina vratila se na scenu pesmom "Back to me", u aprilu 2020.