Holivudski glumac Morgan Frimen pojavio se na festivalu u Monte Karlu, obučen u elegantno, crno odelo, a na levoj ruci je nosio belu rukavicu. Ruku nije mogao da pomera, izgledalo je "kao da je lažna", zbog čega je snimak glumca završio na društvenoj  mreži X uz pitanje "šta se ovde dešava".

Morgan Frimen je ranije pričao da je  2008. godine umalo izgubio život u saobraćajnoj nesreći. Tada mu je paralizovana leva ruka, zbog čega mora da nosi rukavicu za kompresiju kako bi osigurao da krv i dalje teče u ruku.

Glumac je ispričao da je vozio autoputem u Misisipiju kada je sleteo s puta. Auto se prevrnuo nekoliko puta. Vatrogasci koji su došli na mesto nesreće su morali da seku auto kako bi došli do povređenog glumca. Nakon toga Hitna pomoć ga je helikopterom prebacila u bolnicu gde su konstatovani brojni prelomi, ali i stravična povreda leve šake.

Morgan Frimen
affinitypicture / BACKGRID / Bac 

Uprkos brojnim operacijama u pokušaju da se sanira mobilnost, Frimenu je nerv trajno oštećen zbog čega ne može da je pomera.

"Zadobio sam teško oštećenje nerva i ne poboljšava se. Ne mogu da je pomerim. Ako ne pomeraš ruku, ona otiče. Znate li da u toku dana pomerimo ruku milion puta?", pričao je Frimen ranije.

 BONUS VIDEO:

Glumci koji su došli da daju podršku Anđeli Jovanović Kurir televizija