• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najveće filmske propasti 2012.

U ove filmove uložen je ogroman novac, zvezde dale sve od sebe, ali svejedno su propali u bioskopima .

Časopis "Forbs" objavio je listu filmova koji su zaradili najmanje u protekloj godini, u odnosu na budžet koji je u njih uložen.

"Red tails" Džordža Lukasa dopao se kritici, ali ne i publici. Priča o afroameričkim pilotima u Drugom svetskom ratu koštala je 58, a zaradila 50 miliona dolara, i našla se na desetom mestu liste. "Premium rush", akcioni film o kuriru na biciklu kojeg igra Džozef Gordon Levit, koštao je 35 a zaradio 39 miliona.

"To je moj sin", komedija sa Adamom Sandlerom, podbacila je u bioskopima, a kritiku da ne pominjemo. Sa Sandlerom obično nema promašaja u komedijama, ali je ova priča o "komplikovanom" odnosu oca i sina studio koštala 13 miliona dolara gubitka.

"Ljudi kao što smo mi" sa Mišel Fajfer je rediteljski debakl scenariste Aleksa Kurcmana. Film je koštao 16, a zaradio tričavih 12 miliona na blagajnama.

Mjuzikl "Rock of ages" okupio je impresivnu ekipu, stavio Toma Kruza u ulogu rokera, ali svejedno nije impresionirao publiku. Koštao je 75, a zaradio 56 miliona dolara.

"Wanderlust" sa Dženifer Aniston na petom je mestu, pošto je ova romantična priča o paru koji napušta gradsko sivilo da bi živeo u hipi komuni zaradila samo 21 milion dolara, od 30 koliko je studio uložio.

Film "Big miracle" sa Dru Barimor koštao je 40 miliona dolara, a zaradio je samo 25 miliona. Nova verzija "Dreda", po filmu "Sudija Dred" sa Silvesterom Staloneom, kap je koja je prelila čašu kod publike kojoj su dosadili rimejkovi i navodni nastavci. "Dred" je koštao 50, a zaradio 28 miliona dolara.

U film "Hiljadu reči" uloženo je 40 miliona dolara, od čega je pozamašna suma otišla komičaru Ediju Marfiju za glavnu ulogu. "Hiljadu reči" na blagajnama je zaradio samo 20 miliona, polovinu svog budžeta.

Prvo mesto zauzima dečji film "Oogieloves". Delo autora "Teletabisa", ovaj film trebalo je da mlađu publiku privuče u bioskope, ali izgleda da su deca ipak ostala kod kuće. U film je uloženo 20 miliona dolara, a zaradio je samo jedan jedini milion.



(MONDO)

Tagovi

Komentari 12

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

acamaher

Neka onaj ko je pisao ovaj clanak pogleda na imdb film Playback sa Kristian Slejterom, dobice materijal za jos jedan clanak. Ludilo, ulozenih 7 miliona, zarada 250 dolara!!!

Prot

Totalno nepravedno za Premium Rush. Jedan simpatican filmic sa brzom radnjom. A podbacio je jer publika nije navikla da u filmu nema pucnjave, krvi na sve strane, slupanih automobila, zestokih ljubavnih scena i eksplozija kao da ce smak sveta...

xyz

dredd je odlican film

SERIJE