• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Uhvati ritam" prva filmska premijera 2007.

Beogradsku bioskopsku sezonu u 2007. godini otvara film "Uhvati ritam" (Step Up), koji će premijerno biti prikazan u sredu, 3. januara u Domu sindikata.

Beogradsku bioskopsku sezonu u 2007. godini otvara američki film "Uhvati ritam" (Step Up),koji će premijerno biti prikazan u sredu, 3. januara u Domu sindikata.

"Uhvati ritam" je ljubavna priča sa dosta plesa i muzike, najavio je domaći distributer "Tak".

Ovaj film je ostvario zaradu od preko 65.000.000 dolara i nalazi se medju pet najboljih muzičkih filmova svih vremena na mnogim internet listama, ispred hitova kao što su bili "Prljavi ples" ili "Groznica subotnje večeri".

Rediteljka En Flečer angažovala je Baka Dejmona koji je okupio trenutno najuzbudljivije hip-hop producente (Kwame, Alias i Neff-U). Oni su radili sa ekipom filma na razvijanju originalnih pesama baziranih na scenariju, konceptima i koreografiji pre nego što je snimanje uopšte i počelo.

Prema sinopsisu, Tajler je buntovnik sa pogrešne strane Baltimora. Nora je privilegovana plesačica iz elitne muzičke škole. Njihovi svetovi ne bi mogli biti različitiji, ali kada im se sudbine susretnu, polete varnice koje će zapaliti uzbudljivu hip-hopom začinjenu bajku o šansi da se ostvari nemogući san.

U ekipi talentovanih novih lica, glavnu ulogu tumači Čening Tejtum, mladi glumac i poznati maneken, a uz njega su i glumica Džena Djuan i RnB zvezda Mario, kome je ovo prva uloga na velikom platnu.

Za januarski repertoar "Tak" je najavio i komediju "Luda noć u muzeju", akcioni film "Krvavi dijamant", kao i triler veterana francuske kinematografije Kloda Šabrola "Ukus moći", koji je jesenas prikazan na "Sinemaniji".

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE