• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šeron Stoun najgora glumica u 2006.

Šeron Stoun proglašena je za najgoru glumicu 2006. godine, za ulogu u filmu "Niske strasti 2", i dobitnik je ovogodišnje Zlatne maline, parodije Oskara koja se dodeljuje svake godine.

Šeron Stoun proglašena je za najgoru glumicu 2006. godine, za ulogu u filmu "Niske strasti 2", javile su svetske agencije. To ostvarenje dobilo je još tri Zlatne maline - parodiju Oskara - i kao najgori film, scenario i nastavak.

Džon Vilson, predsednik fondacije koja je dan uoči dodele Oskara, 27. put proglasila najgore, rekao je da su se glasači za Zlatne maline svojski trudili i da su bili prinudjeni da se stalno vraćaju "Niskim strastima 2", nastavku seks trilera koji je 1992. od Šeron Stoun načinio svetsku zvezdu.

Komedija "Little Man" braće Šona i Marlona Vejansa dobila je tri Zlatne maline - u kategoriji najgori rimejk, njih dvojica su proglašena za najgori par scenarista, a dele i nagradu za najgoru glavnu ulogu.
Taj film o sitnom kradljivcu koji se prerušava u bebu, trebalo je da se zasniva na crtanim filmovima o Dušku Dugoušku.

Sineasta Najt Šjamalan ("Šesto čulo"), dobio je dve podsmešljive nagrade za film "Lady in the Water" - za režiju i epizodnu ulogu u kojoj se sam pojavljuje.

Zlatnu malinu za najgoru žensku epizodnu ulogu dobila je bivša zvezda TV serije "Čuvari plaže" Karmen Elektra za nastupe u dva filma: "Date Movie" i "Mrak film 4".

Komedija "RV" u kojoj igra Robin Vilijams nagradjena je u novoj kategoriji - najgora porodična zabava.

Fondacija koju je osnovao Vilson, veliki poklonik filma, ima 757 članova. Dobitnici - koji se skoro nikada ne pojavljuju na "gala" ceremoniji, dobijaju zlatno obojenu malinu veličine golf loptice, postavljenu na rolnu filma super-8. Vrednost joj je 4,79 dolara.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE