• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bond 24 - premijera u oktobru 2015.

Izvor mondo.rs

Novi film o čuvenom tajnom agentu biće gotov u 2015. Premijera u oktobru 2015. godine, najavljuju producenti.

Ista ekipa koja je napravila 23. film o Džejmsu Bondu "Skyfall" napraviće i 24. film o čuvenom tajnom agentu britanske službe.

Reditelj: Sem Mendez. Scenarista: Džon Logan. Džejms Bond: Danijel Krejg.

To su informacije poznate od ranije, a najnovija je da će premijera u Velikoj Britaniji biti 23. oktobra 2015. godine, a u SAD desetak dana kasnije.

Danijelu Krejgu to će biti četvrta uloga Bonda, a ostala raspodela uloga će biti objavljena naknadno. Očekuje se da ostatak ekipe takođe bude iz "Skyfall". Tako bi Ben Višou trebalo da bude Q, Ralf Fajns kao M, a Naomi Heris kao Manipeni.

Ranije je objavljeno da će Bondova devojka biti Penelope Kruz. Ako njoj bude dodeljena glavna ženska uloga, ući će u istoriju kao najstarija Bondova devojka.

Španjolka, koja trenutno čeka drugo dete sa negativcem iz prethodnog "Bonda", Havijerom Bardemom, ima 39 godina, a dosad najstarija Bond devojka je Onor Blekman, koja je u filmu "Goldfinger" igrala Pusi Galor sa punih 39 godina.

"Sledeći ogroman uspeh filma 'Skyfall', stvarno smo uzbuđeni što ćemo opet raditi sa Dnijelom Krejgom, Semom Mendezom i Džonom Loganom", piše u saopštenju producenata.

Povratak Sema Mendeza u rediteljsku stolicu bilo je pod znakom pitanja nakon što je završen "Skyfall". On je tada izjavio da ga je taj film "psihički izmoždio". Međutim, ipak je pristao da se vrati.

"Presrećan sam što mi je opet pružena mogućnost i čast da režiram film o Bondu", kaže Mendez.

U javnosti se već povela priča o tome ko bi mogao da bude naredni Bond, posle Krejga. Pojedini idu dotle da predlažu crnca za novog agenta 007.

Barbara Brokoli, producentkinja svih filmova o Džejmsu Bondu od 1983. godine, izrekla je svoju "presudu": "Danijel Krejg je najbolji Džejms Bond svih vremena".

Kćerka prvog producenta filma od Bondu, Alberta Brokolija, kaže da je Krejg sjajan glumac i neodoljiv.

"Pitajte bilo koju ženu na svetu, reći će vam isto - on je najzgodniji muškarac na svetu. On je najbolji Bond svih vremena i nema šanse da ga 'pustim', još dugo vremena", kaže 52-godišnja producenktinja koja je radila na svakom filmu o agentu 007 od "Octopussy".

I legendarni ser Rodžer Mur, koji je takođe obeležio jednu epohu serijala o Džejmsu Bondu, saglasan je da je Danijel Krejg najbolji.

"Pa, ja mislim da Danijel Krejg i jeste Bond. Briljantan je", rekao je Mur.

Ipak, izjava jednog od nekadašnjih Bondova - Pirsa Brosnana - podigla je obrve ljubiteljima filmova i "lika i dela" čuvenog agenta.

Brosnan smatra da bi u budućnosti uloga agenta 007 trebalo da bude poverena crncu, odnosno Kolinu Salmonu.

"Danijelu Krejgu ide odlično i nema potrebe žuriti i menjati ga. Ali, kad bude vreme da Krejg prestane da bude Bond, onda mislim da je Kolin Salmon idealna zamena. Glumio sam sa njim u nekoliko filmova i o njemu mogu da kažem sve najbolje. Bio bi sjajan i u toj ulozi", smatra Brosnan.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE