"Milion načina da se umre na zapadu", "Transformersi: doba izumiranja", "Seksi snimak" i "Intervju" predstavljaju filmove koji će se definitivno boriti za titulu najgoreg filma 2014. godine na dodeli nagrada "Zlatna malina" u februaru.

Ovo su iscureli podaci na sajtu GoldDerby.com, a oficijalni sajt ovih nagrada "Razzie", tačne i pune liste nominacija objaviće 14. januara.

"Transformersi" su dobili čak devet nominacija (što je više od svih ostalih filmova na listi) i to za – najgori film, najgoreg reditelja (Majkl Bej), najgori nastavak, najgori scenario i najgoreg sporednog glumca i glumicu (Kelsi Gramer, Nikola Pelc i Sofi Majls).

VideoTransformers: Age of Extinction Official Trailer

Odmah ispod na listi se nalazi film "Milion načina da se umre na zapadu" sa osam nominacija koje uključuju nominaciju za najgori film, najgori reditelj (Set MekFarlan) i najgora glumica (Šarliz Teron).

VideoA Million Ways To Die In The West

"Saving Christmas", "Seksi snimak", "Legenda o Herkulesu i "Ukleta kuća 2" imaju šest nominacija po objavljenoj listi, dok se filmovi "Pompeii", "Plaćenici 3" i "Transendence" (Džoni Dep) nalaze na dnu liste sap o pet nominacija.

VideoSex tape movie trailer

Kameron Dijaz prednjači sa dve nominacije za najgoru glumicu u filmovima "Seksi snimak" i "Druga žena", kao i za najgoru sporednu glumicu u filmu "Annie".

Kontraverzna nova komedija sa Setom Rogenom i Džejmsom Frankom – "Intervju", već je "nabacila" četiri nominacije od kojih je jedna za najgori film i druga za najgoreg glumca (u tu kategoriju spadaju i Rogen i Franko).

Mel Gibson, Arnold Švarceneger i Kelsi Gremer se "bore" za nagradu u kategoriji najgoreg sporednog glumca u filmu "Plaćenici 3".

Ostaje samo da čekamo konačne nominacije koje izlaze 14. januara pred veliko finale u februaru!

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.