Predrag Vasić, svima poznatiji kao Tirketova "talija", gostovao je u emisiji "Svoj na svome" u kojoj je rekao da se nada da neće biti poznat samo kao Stanoje.

"Nadam se da će neka uloga zaseniti ulogu iz filma 'Montevideo, Bog te video' i da neću ostati Stanoje", rekao je Vasić i otkrio kako se pripremao za ulogu.

"Moj lik je imao paralizu noge i nije mogao normalno da hoda. Zbog toga sam morao da učim da  hodam, kao da mi je jedna noga paralizovana. Išao sam na probe sa Ivicom Klemencom i sa  rediteljem Bjelogrlićem u njihovoj kancelariji. Prvi put sa probao da hodam držeći se za džoger, a kasnije su mi napravili štaku. Vežbao sam jedno mesec dana, dok nisam usavršio tehniku
kako da udrvenim nogu i kako da je vučem. Na kraju je sve ispalo dobro. Dešavalo se da
zaboravim pa me je Bjela opominjao: 'Kako ne možeš da vučeš tu nogu. Vuci nogu! Vuci!'".

Iako ne želi da ostane upamćen samo kao Stanoje, ova uloga ga je proslavila i omogućila mu da zaigra fudbal pored Novaka Đokovića ...

"Igrali smo humanitarnu utakmicu na mojoj Marakani za ženskim fudbalskim klubom Crvene zvezde. Nole je šutirao penal i dao je gol. Ali, to je bilo namešteno. Ja sam šutirao penal i promašio! Smorio sam se i počeo da se nerviram. Provalio sam da ne mogu da dam gol mojoj Zvezdi", rekao je Predrag i dodao da je Nole "veliki car i legenda".

 Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.