Džordž Kluni tumači ulogu, pa, samog sebe, odnosno šmekera i glumca Berda Vitloka u filmu "Ave, Cezare".

Novi film braće Koen biće premijerno prikazan na FEST-u 2. marta u 22 časova i 3. marta u 13.30 časova u Centru "Sava".

Sjajna glumačka ekipa koju čine Džoš Brolin, Džordž Kluni, Alden Erenrajh, Rejf Fajns, Džona Hil, Skarlet Džohanson, Frensis Mekdormand, Tilda Svinton i Čening Tejtum obećava dobar provod, koji ne bi trebalo propustiti.

Dobitnici četiri Oskara, Džoel i Itan Koen, napisali su scenario i režiraju film "Ave, Cezare", komediju sa najvećim filmskim zvezdama, smeštenu u period zlatnog doba Holivuda. "Ave, Cezare" prati jedan dan u životu čoveka koji rešava probleme za studio, i to dan kad će morati da reši mnogo problema.

Kad najveća svetska zvezda nestane, a njegovi otmičari zatraže ogromnu otkupninu, biće potrebna snaga najvećih holivudskih imena da se reši misterija njegovog nestanka. Ovaj najinventivniji film braće Koen, odvešće publiku u najkomičniju potragu za zločincem i predstaviće neočekivani humor i dramu iza kulisa filmske industrije.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.