Legenda srpskog glumišta je iza sebe ostavila nebrojeno mnogo filmskih uloga, a bilo da volite Prleta ili Flojda više od Džimija Barke, složićete se u jednom - bio je jedan jedini.

Ono po čemu ćemo pamtiti Dragana Nikolića nisu samo uloge šmekera, već i uloge voditelja, pevača i čoveka koji nikada, na miru, nije mogao da popije kafu.

Podsetite se malo drugačijeg Gage, strastvenog navijača Crvene zvezde, gospodina koji se na jednom koncertu pitao "Gde je sad moj Beograd" i Prleta, kojeg policajci danas ne prepoznaju jer je pustio bradu.

Bio je voditelj. Gaga i Milena Dravić su vodili emisiju "Obraz uz obraz". Pogledajte skeč sa legendarnim Čkaljom.

Bio  je strastveni navijač Crvene zvezde ...

Bio je čovek koji nikada nije na miru popio kafu!

Dragan Nikolić i Milena Dravić su snimali reklame za Grand kafu. Znate da su uvek imali problema oko Nove godine, kada im Deda Mrazovi napune kuću, ali naša omiljena je ona u kojoj saobraćajac zaustavlja Prleta.

Pevač.

Znate da je u filmu "Ko to tamo peva" glumio šlager pevača iz Beograda koji je krenuo na audiciju. Čuli ste i kako muva mladu (Nedu Arnerić), a ukoliko ste propustili da čujete kako peva "Gde je sad moj Beograd", uživajte sada.

Gago, hvala na ulogama, hvala na pesmi, hvala na svemu.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.