• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kejt Vinslet u filmu o Jovanu Dučiću?

Glumica Kejt Vinslet će se možda pojaviti u filmu o životu našeg pesnika Jovana Dučića, za koji je scenario napisao Milovan Vitezović.

Glumica Kejt Vinslet će se možda pojaviti u filmu o životu našeg pesnika Jovana Dučića, za koji je scenario napisao Milovan Vitezović.

Glumac Rastko Janković, koji će u filmu tumačiti ulogu pesnika Alekse Šantića, je za "Blic" izjavio da reditelji filma "Dvoboj" žele da angažuju zvezdu filma "Titanik", ali da ne zna da li je to izvodljivo.

"Producenti su trenutno u Americi, gde gledaju lokacije za snimanje. Veći deo filma biće sniman u Trebinju, ali ćemo snimati i na mestima koja je Dučić posetio, kao što su Amerika, Španija i Madjarska. Znam da žele da angažuju Kejt, ali pretpostavljam da je skuplja od tri naša filma", rekao je on.

"Upoznao sam Harvija Kajtela na snimanju filma "Odisejev pogled", i rekao mi je da je Kejt divna devojka i pravi profesionalac. Upoznao ju je kada su zajedno snimali film "Holy Smoke", i ima visoko mišljenje o njoj", rekao je Janković.

(MONDO)

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Uros

Ne mogu se oteti utisku da se moglo vise. Da su igrali Kizito i Medo mozda bi Braga pala..

AliBaba

A to li jos postoji fudbal u Srbiji??? Hmmm... Baz zanimljivo! Mogo bi i ja da se prijavim da budem gornji bek na levu stranu u sredinu da branim, mozda bi imali vise srece! :PPPP! NE OZBILJNO SRBIJA I FUBAL = DVA RAZLICITA SVETA

spider

u londonu bice bruke i sramote .. srpski fudbal = raspadaki

SERIJE