Film

Film o američkoj "brljotini" u Vijetnamu i navodnom ratnom heroju! (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Pogledajte prvi trejler predstojeće ratne drame.

Objavljen je prvi trejler za predstojeću ratnu dramu i triler pod nazivom "The last full measure" u režiji Toda Robinsona.

Film je okupio impresivnu glumačku ekipu u kojoj se nalaze Sebastijan Sten, Džeremi Irvin, Semjuel L. Džekson, Ed Haris, Vilijam Hurt, Kristofer Plamer, Dajen Lad i pokojni Piter Fonda kojem je ovo poslednja uloga.

Ono što čini ovaj film kontroverznim je to što se bavi pričom na osnovu istinitog događaja kada je istraživana ratna situacija u Vijetnamu za koju se ispostavilo da nije bila sukob između Amerikanaca i Vijetnamaca, već da je mnogo američkih vojnika izginulo u "prijateljskoj vatri".

U sinopsisu za film se navodi da je ovo istinita priča o Vilijamu Pitsenbargeru (Irvin), vijetnamskom ratnom heroju i bolničaru koji je spasio više od 60 ljudi. Kada mu je ponuđena prilika da pobegne iz džungle i ratne zone helikopterom,Vilijam je odlučio da ostane kako bi spasio i odbranio još života pri čemu je na kraju žrtvovao sebe i poginuo.

Trideset godina kasnije, čovek iz Pentagona Skot Hofman (Sten) je dobio zadatak da istraži Pitsenbargerov slučaj i nešto što počinje kao potvrda njegovog herojstva, skreće na potpuno drugu priču koja je zataškana iza svega toga...

Film se u bioskopima očekuje od 17. januara 2020. godine, a do tada, pogledajte trejler:

"The last full measure" trejler
Izvor: YouTube/Film Trailer Zone