Iskreno!

Biković, Radonjić i Avramović ODGOVARAJU na pitanja! Sve što ste hteli da znate o "Južnom vetru 2"! (VIDEO)

Autor Jelena Milinčić

Kad se sretnemo za jedno 20 godina opet ćemo snimati Južni vetar, a nazvaćemo ga "Usporavanje", priča ekipa.

Izvor: Južni vetar/promo

Nakon velikog iščekvanja prekjuče je u Knjaževcu počelo snimanje drugog dela filma "Južni vetar" koji će se zvati "Ubrzanje". Reditelj ovog ostvarenja, Miloš Avramović, i njegovi glavni glumci, Miloš Biković i Miodrag Radonjić, tim povodom odlučili su da naprave online konferenciju za štampu. 

Ekipa filma odgovara na sve što ste hteli da znate o drugom delu bioskopskog hita, priča o odnosu glavnih junaka Maraša i Baće, snimanju u doba korone i otkriva šta će da radi kad se sretne za jedno 20 godina! 

Poštujući sve propisane epidemiološke mere, u istočnoj Srbiji će se snimati punih pet nedelja ove uzbudljive sage, čiji glavni junak Petar Maraš, u nastavku koristi prednosti stečenog statusa "neprikosnovenog vođe srpskog podzemlja".

Želeći da proširi svoj posao i vrati se u okvire zakona, Maraš ulaže ilegalno stečen novac u legalne poslove, i vrebajući povoljnu priliku, on po zadatku, sa svojim vernim Baćom, odlazi u istočnu Srbiju gde ga zatekne vest koja će ga primorati da momentalno promeni planove.

Životi na ivici, igre po pravilima međunarodnih narko kartela, uz veliki broj do sada neviđenih akcionih scena, samo su neki detalji koji nas čekaju u „Ubrzanju".

Glumačku ekipu će i dalje predvoditi Biković i Radonjić, uz Jovanu Stojiljković, Bogdana Diklića, Aleksandra Berčeka, ali i publici dragog mladog glumca Luku Grbića.

Nakon istočne Srbije, snimanje se nastavlja u Beogradu, a premijera je planirana za početak naredne godine.

Pogledajte šta su zanimljivo o sebi i svojim likovima rekli Miloš, Avram i Mićko: 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.