REAGOVALA

SLOBODA MIĆALOVIĆ NA UDARU KRITIKA: Razbesnela obožavaoce zbog jedne stvari, odmah se oglasila - "Toliko o poštovanju"

Autor Branka Bajić

Glumici je jedna obožavateljka zamerila na ponašanju.

Izvor: Instagram/sloboda_micalovic_boba

Glumica Sloboda Mićalović redovno dobija komplimente za izgled i damsko ponašanje, međutim, sada se našla na meti kritika svojih obožavatelja nakon izvođenja predstave u Austriji.

Kako je napisala jedna gospođa koja je prati na Instagramu, nakon predstave se nije fotografisala sa svojim fanovima, što joj je veoma zamerila, pa joj i javno to saopštila.

"Veoma lepa i talentovana žena, svaka čast. Bila mi je veoma draga, ali nedavno je gostovala u Beču i nije htela da izađe kao ostale njene kolege glumci da se slika sa publikom, možda sam samo zbog nje došla u pozorište? Toliko o poštovanju publike!", napisala je Slobodi, a glumica joj je odgovorila.

"Ja se izvinjavam,ali mogli ste da sačekate duže, izašla sam i slikala sam se sa ljudima koji su imali na umu da smo odigrali dve predstave zaredom i da nam je trebao mali predah", napisala je Sloboda Mićalović.

Izvor: Instagram/sloboda_micalovic_boba

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!