Film

NAKON TEŠKE NESREĆE DOKTOR JE DOBIO POSEBAN ZADATAK: Kada je UPOREDIO RENDGENSKI SNIMAK video je PREVARU

Izvor Promo

Nastao je veliki haos!

Javnost se potresla kada su sestre doživele tešku saobraćajnu nesreću, te su nestrpljivo čekala šta će se desiti sa njima, a članovi porodice su se potrudili da što više pomognu ovim mladim ženama.

Ko je Mihajlo, koji će biti jedan od ljudi u pomoći Anji i Jani? Plastiči hirurg, jedan od najboljih u zemlji, došao je na poziv da pomogne da se Anji nakon nesreće lice rekonstruise.

Svi smo gledali kada su se na putu ka probi venčanja Jana i Anja posvađale i doživljavele udes u kom prežive, ali padaju u komu.

Anja je u tom trenutku u komi i u lošijem stanju od sestre. Zbog mnogobrojnih posekotina na licu koje su prilikom nesreće zadobile, ni lekari ni članovi porodice nisu u stanju da razaznaju koja je od njih dve Anja, a koja Jana.

Izvor: Kurir TV

 Presudio je Anjin verenički prsten s rubinom koji je u trenutku udesa Jana nosila na svom domalom prstu, kao i to što je Jana nosila Anjinu haljinu, zbog čega im pomešaju identitete, a budući da ima veliki broj povreda po licu i zavoje ne vidi se ko je.

Grigorij, Anjin svekar, krivi sebe što je Anji kupio brza kola i jako brine te pruža podršku Anjinoj porodici. Nalazi tim najboljih lekara i Mihajla, plastičnog hirurga za devojke i radi sve što je u njegovoj moći da pomogne Anji u oporavku.

Izvor: Kurir TV

 Jedan od najboljih plastičnih hirurga je i Mihajlo. Dobrovoljski ga angažuju da uradi Anji (odnosno Jani budući da je došlo do "zamene") plastičnu operaciju budući da je on profesionalac u svom poslu.

Uporedi rendgneski snimak sa Anjinom slikom i shvati da to nije ista osoba u pitanju. Predstavi to Jani i ne pada na njene laži kako je ona Anja.

Da li će doktor javno razotkriti namere zle sestre? Sve to saznajte u narednim epizodama serije "Prsten sudbine" u premijernom terminu u 15h ili reprizi u 22h na Kurir televiziji.

Tagovi