Film

POZNATA GLUMICA SAHRANILA 34 PRIJATELJA, SAD POZIRA GOLA! Šok fotke učiteljice iz Harija Potera!

Autor Dragana Tomašević

Mirijam Margolis pokazala "trešnjice" na naslovnoj strani prestižnog magazina!

Izvor: Movieclips Trailers

Britanska glumica Mirjam Margolis decenijama je na "daskama koje život znače", na televiziji i filmu, ali uloga koja joj je donela svetsku slavu je ona profesorke Pomone Spraut iz serijala o Hariju Poteru.

Mirjam je još 1966. godine priznala da je lezbijka, u vreme kada je homoseksualnost bila ilegalna. O ovome je govorila u intervjuu magazinu "Vog" pozirajući gola na naslovnici.

Njene grudi prekrivaju krofne postavljene na sto ispred nje, a ona u intervjuu otkriva i da je "nedavno brojala koliko je prijatelja sahranila zbog HIV-a - 34":

"Baš sam brojala pre neki dan, jer je bilo toliko ljudi koji su preminuli od HIV-a. Svi su bili divni, nadareni ljudi", rekla je Mirjam za Vog.

Glumica je više od pola veka u vezi sa partnerkom Heder, koja živi u njihovoj seoskoj kući u Toskani dok glumica i dalje ima londonsku adresu. "Muka mi je od pomisli da je nazivam svojom ženom. Odvojeni život obema odgovara, jer ne želim da se odriče nečega zbog mene", rekla je glumica i priznala da je zbog "pravne zaštite" sklopila građansko partnerstvo.

Profesorka Spraut je otkrila i da žali što je roditeljima priznala da je lezbijka i da je "ubeđena da je doprinela lošem zdravstvenom stanju svoje majke".

Mirjam je ispričala da su bili razočarani i da ju je majka čak naterala da se zakune da više neće imati odnose sa ženom. Nekoliko meseci nakon toga je njena majka doživela težak moždani udar, a Mirjam je brinula o njoj do smrti, kriveći sebe jer misli da ju je vest o njenoj seksualnosti dotukla.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, Večernji list)