KONAČNO OTKRIVENO ŠTA JE PISALO U DŽOKEROVOM DNEVNIKU: Žvrljotine ga oterale u depresiju, pa u smrt?

Glumac Hit Ledžer, pronađen je mrtav u svom stanu pre 16 godina. Pored njegovog tela je pronađena bočica lekova, scenario za film i dnevnik...

Movieclips Trailers

Prošlo je 16 godina od kada je u 28. godini preminuo Hit Ledžer, jedan od najperspektivnijih glumaca svoje generacije i prema mišljenju "celog sveta", najbolji protivnik Betmena koji je ikada prikazan na velikom platnu - Džoker.

Ledžerovo telo je pronađeno 22. januara 2008. godine u stanu u Njujorku. Ležao je nag, a pored njega su se nalazili lekovi. Iako su tada pojedini mediji nagađali da je reč o samobistvu, njegova smrt je i dalje svojevrsna misterija. Prijatelji tvrde da Hit nikada ne bi digao ruku na sebe, imao je tada dvogodišnju ćerku Matildu koja je bila ceo njegov svet, ali i planove da snim novi film, o čemu svedoči scenario koji je bio pored njega, na krevetu.

Govorilo se i da je sve nesrećan slučaj zbog pogrešne doze prepisanih lekova, a mnogi su za to krivili jednu od sestara Olsen - Meri-Kejt, jer ga je ona navodno navukla na narkotike, a ujedno je i nju 3 puta zvao te kobne noći. Toksikološki izveštaj pokazao je da je količina lekova bila preniska da bi mogla da ga ubije, te se sve više spominjao srčani udar kao razlog smrti. Ipak, finalna verzija je bila - predoziranje narkoticima.

YouTube 

Nakon njegove smrti pronađen je dnevnik koji je vodio dok je radio na liku Džokera. Lepio je sličice ovog junaka i pravio beleške, koje su, prema mišljenju mnogih, previše mračne i odvukle su ga u duboku depresiju.

Na stranicama dnevnika se vidi da je, razmišljajući kao Džoker, pisao o "stvarima koje me zasmejavaju". Na mračnom spisku stoji:

"Slepe bebe, sida, nagazne mine, kućni ljubimci koji stradaju u saobraćaju, pernice, branč, periodni sistem elemenata".

Pogedajte:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(Wanted, MONDO)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!