TATA JU JE UBIO KAD JE IMALA 10 GODINA: Jeziva priča iza crtaća koji vas je rasplakao - malena ga nije dočekala

Pre 35 godina svet je pogledao film "Svi psi idu u raj". Svi, osim malene Džudit koja je glavnoj junakinji pozajmljivala glas.

Movieclips Trailers

Animirani film “Svi psi idu u raj” je objavljen 1989. godine, iste godine kada nas je Dizni upoznao sa Malom sirenom" Arijel. Svi su pohrlili u bioskope da gledaju kako crvenokosa lepotica prodaje glas za noge, a film o psu mangupu je zaradio pregršt novca zahvaljujući video kasetama.

Ako ste dovoljno stari, možda ste je i vi imali. Na njoj je bila topla priča o mešancu nemačkog ovčara Čarliju, koji sa drugarom Ičijem beži od šintera i spašava se smrti. Odlazi kod mafijaša Karfejsa, koji mu je i namestio malopre pomenute šintere, kako bi od njega preuzeo posao s kockom.

Karfejs ubija Čarlija, a on stiže u raj. Anđeo mu pokazuje njegov sat, koji pokazuje da mu je vreme na zemlji isteklo. Mangup kakav jeste, Čarli krade sat, navija ga unazad, vraća se među žive i kreće u osvetu protiv Karfejsa. Upoznaje devojčicu En Mari koja može da priča sa životinjama i nakon mnogo peripetija spašava joj život i ponovo kupuje svoje mesto u raju nakon smrti.

Ono što mnogi ne znaju jeste to da jeglas devojčici koja je u crtaću smekšala Čarlijevo srce, devojčica Džudit koja nije doživela da pogleda ovaj crtać.

YouTube/screenshot/Twist 

Njeno puno ime je Džudit Eva Barsi. Rođena je u junu 1978.godine, a ubijena u julu 1988. godine. Ubio ju je otac Jozef koji je godinama maltretirao nju i njenu majku Mariju.

Jozef je bio alkoholičar, nekoliko puta je pokušao da izvrši samoubstvo i godinama je emocionalno i fizički zlostavljao ženu i ćerku.

Majka Marija je zaslužna što je Džudit zarađivala tako mlada - bila joj je podrška i vodila je na snimanje reklama, filmova, pojavila se čak i u ostvarenju "Jaws: The revenge", i uporno nasilnog muža prijavljivala policiji. Džudit je godišnje zarađivala 100.000 dolara, zahvaljujući čemu je porodica mogla da kupi kuću u Los Anđelesu, ali nikada nije znala za spokoj.

Što je bila uspešnija, njen otac je sve više bio ljut. Počeo je da preti da će ubiti i njih dve, a policija ga je tri puta hapsila - zbog alkoholizma i pretnji. Posle poslednje prijave policije, Jozef je navodno prestao da pije, ali je nastavio s pretnjama. Između ostalog im je govorio da će im "prerezati grkljan" i zapaliti kuću, a Barsi je jednom prilikom svojoj agentkinji morala da objasni modrice i krv iz nosa.

Agentkinja Rut Hansen je odvela dete kod psihologa, koji je zaključio da trpi i fizičko i emocionalno zlostavljanje i obavetio socijalnu službu. Istraga je prekinuta nakon što je majka Marija rekla da podnosi zahtev za razvod i da planira preseljenje u iznajmljenu kuću. Prijatelji su je savetovali da istraje u toj nameri, ali je ona počela da okleva.

28. jula 1988. godine, policiji Los Anđelesa je javljeno da se u jednoj kući nalaze tri tela... Malene Džudit, njene majke Marije i oca Jozefa koji je izvršio samoubistvo nakon što je ubio njih dve.

U člancima koji su objavljivani nakon vesti o tragediji, otkriveno je da su tela bila polivena benzinom, a da je Jozefovo telo nađeno u garaži s jednom prostrelnom ranom. Komšinica Junis Deli je tada izjavila da je čula pucanj u ranim, jutarnjim časovima zbog čega je zvala policiju.

Pesma koju čujete na kraju crtača "Svi psi idu u raj", zove se "Ljubav živi" i posvećena je malenoj Džudit.

Svi psi idu u raj - pesma  YouTube/MultiLeakeralt

Izvor: Mondo D. T. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!