Maja pokazala brutalnu liniju, Nina raspametila: Balašević okupio slavne lepotice, pa spomenuo Đorđa

U Beogradu je održana premijera filma "Megdan".

Kurir/Nemanja Nikolić

U Sava centru večeras je premijerno prikazan film "Megdan: Između vode i vatre".

Reč je o ostvarenju producenta i scenariste Alekse Balaševića koje je nagrađeno na nekoliko festivala u zemlji i Evropi. On se ovim povodom obratio medijima, te istakao da u svakom momentu misli na pokojnog oca Đorđa.

"Kad dođem u Sava centar, to je kao kad sam išao u Jerusalim na hadžiluk - osećaj prisutnog duha. Sam pričam sa zidovima. Moj otac Đorđe Balašević je tu imao svoj megdan, i mi dolazimo sa lepim povodom", rekao je Balašević na konferenciji za novinare pred premijeru.

Glavnu uloga u filmu poverena je Viktoru Saviću, koji je došao u društvu svoje partnerke Nine Seničar, za kojom nema ko se nije okrenuo. Nina je blistala na crvenom tepihu, slala poljupce i nasmejana pozirala fotografima.

Nemanja Nikolić Kurir 

Ubrzo je stigla i Maja Berović, kojoj se sada oprobala u svetu glume. Raspametila je sve u uskoj svetlucavoj haljini, koja je isticala njenu liniju.

Pogledajte fotke sa premijere:

 PROČITAJTE JOŠ: Udale se za milionere, sada žive bajku: Ko su srpske pevačice koje su rekle "da" bogatašima?

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Maja Berović pala u sred nastupa  Privatna arhiva

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)