20 godina gledate "Kengura", a niste primetili grešku: Scenu iz bioskopa ćete sada drugačije doživeti

Da li ste primetili ovu grešku u filmu "Kad porastem biću kengur"?

YouTube/ Inwires

Nema ko ne pamti i rado govori o priči s Voždovca koja se odigrala 2004. godine i postala jedan od kultnih fimova srpske kinmatografije, ali i Bracu, Šomija, Baronov "jugo 65", konobaricu Ljubicu, ali i glavne "blejače" Hibrida i Avaksa koji su se skupiliu filmu "Kad porastem biću kengur".

Od prvog prikazivanja čuvenog srpskog filma "Kad porastem biću Kengur" prošlo je čak 20 godina, a replike iz njega se i dan-danas citiraju, dok su autentični likovi ostali u sećanju i onima koji su ga i samo jednom odgledali. U ovom ostvarenju brilijantno su uloge odigrali Sergej Trifunović, Marija Karan, Nikola Vujović, Gordan Kičić, Nebojša Glogovac, Boris Milivojević i mnogi drugi.

Svaka repriza se i danas rado gleda, dok je za sve ove godine malo ko uspeo da uoči jednu grešku koja se dogodila u sceni kada Braca i Iris odlaze u bioskop.

U filmu Braca (Sergej Trifunović) pokušava da osvoji srce Iris (Mariju Karan). Kada je pozove u bioskop, projekcija se otkazuje jer su samo njih dvoje kupili karte.

Da bi uspeli da odgledaju film Braca kupi još pet karata (jer je potrebno da sedam mesta bude popunjeno). Napokon sve krene kako valja, a onda ih upozore da sednu na numerisanim mestima, to jest u prvi red. S obzirom da je kupio sedam karata, svih sedam mesta su njihova. Tu se pojavljuje greška kada dođe novi gledalac i kaže da je njegova karta rezervisana za mesto broj tri, to jest odmah pored njih.

PROČITAJTE JOŠ: GLUMIO NERADNIKA U "KENGURU", SADA GA NE BISTE PREPOZNALI! Sećate li se Hibrida? Sada igra u HIT serijama, ovako izgleda

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Sergej Trifunović venčanje  Instagram/whistler_dick

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)