"Ljudi, šta sam ja sad gledao?": Svi u šoku zbog nastavka filma "Džoker", gledaoci izlazili iz sale, pogledajte snimak

Hoakin Finiks je za ovu ulogu dobio Oskara, a u film, koji je za prvi vikend zaradio "samo" 20 miliona dolara, navodno je uloženo 200!

Warner Bros.

Filmsko ostvarenje koje su gledoci širom sveta željno iščekivali - "Džoker 2", dobio je skandalozna ocene nedugo nakon što je stigao u bioskope.

Najava filma u kojoj glavnu ulogu igra fantastični Hoakin Finiks, učinila je da svi traže kartu više čim je objavljeno da se film prikazuje, ali onog trenutka kada su gledaoci zakoračili u salu, desio se šok.

Uprkos želi da ne spojlujemo film, zbog brojnih, uglavnom negativnih komentara na društvenim mrežama- moraćemo, donekle...

"Film je je**ni mjuzikl! To vam nisu rekli, evo ja ću! Ne kupujte karte", glasio je jedan komentar na mreži X. dok su drugi opisivali scene zbog kojih su napuštali projekciju.

Bilo je onih koji "za sve krive novu Harlekin", pevačicu Lejdi Gagu, ali tu su i oni koji je hvale i govore da je doprinela filmu..

Na Tiktoku se pojavio i snimak muškarca koji dolazi na projekciju sa ženom i govori:

"Ljudi, došli smo da gledamo Džokera 2 i evo, gledamo ljude kako napuštaju bioskop ranije. Nije valjda toliko loš, zar ne", pitao je on i dobio odgovor koji nije želeo - "da, loš je":

 Jedan tiktoker je, napuštajući bioskop, jednostavno pitao: "Šta sam je**no gledao?"...

Dok je drugi, na društvenoj mreži X dočarao snimcima kako se osećao pre projekcije filma, a kako posle...

(MONDO, D.P)