• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

USKORO: 11. Festival nauke u Beogradu

Izvor mondo.rs

Jedanaestu godinu zaredom nauka će obeležiti decembar u Srbiji.

 Festival nauke 2017. Beograd

  Najveći naučni festival u regionu, Festival nauke, jedanaesti po redu prirediće od 14. do 17. decembra na Beogradskom sajmu najbolju naučnu zabavu za sve uzraste. Pod sloganom "Jedan na jedan" svi zainteresovani i ove godine moći će da izađu na crtu najvećim naučnim izazovima, ali i da u neposrednom direktnom kontaktu sa naučnicima isprobaju različite naučne eksperimente i upuste se u nezaboravne naučne avanture.

Na hiljade eksperimenata, radionica, predavanja i naučnih šou programa staviće Beograd na naučnu mapu sveta. Ove godine Festival nauke dobija više prostora, s ciljem da ponudi još raznovrsniji program zanimljiv različitim starosnim grupama posetilaca, sa ili bez naučnog predznanja.

Tesline munje - Metallica, pa Festival nauke!

Festivalski program ove godine raspoređen je u četiri hale Beogradskog sajma i na više od 6.000 kvadrata donosi brojne novine. Interaktivne naučne postavke raspoređene su u halama 7, 8 i 9, dok je eksplozivna Naučno-fantastična bina ove godine smeštena u halu 5. Kao jedna od najzanimljivijih festivalskih poslastica, s posebnom pažnjom osmišljen je svojevrsni festivalski poligon, zona sa interaktivnim postavkama pod nazivom Nauka u pokretu.

Festivalske karte, po ceni od 450 dinara, mogu se kupiti na Eventim prodajnim mestima u celoj Srbiji, a tokom trajanja manifestacije, pored pomenutih prodajnih mesta, karte će moći da se kupe i na samoj lokaciji – Beogradskom sajmu. Festivalska karta važi za jedan festivalski dan u halama 7, 8 i 9, kao i za halu 5, u kojoj je smeštena eksplozivna Naučno-fantastična bina.

Celokupna program ovogodišnjeg Festivala nauke pogledajte OVDE.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE