• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šokirao izjavom!

Izvor mondo.rs

Glumac o svojoj neočekivanoj poslovnoj odluci, predsednici Hrvatske i o tome za koga će glasati na predstojećim izborima.

 Lazar Ristovski se oprašta od glume Izvor: MONDO, Petar Stojanović
Izvor: MONDO, Petar Stojanović

Lazar Ristovski jer trenutno zauzet oko prirema za snimanje filma "Carape kralja Petra", koji ce biti raden prema istoimenom romanu Milana Vitezovica, a koji ce režirati Petar Ristovski, njegov sin.

Slavni glumac ce u ovom filmu igrati kralja i kako kaže ovo ce biti njegov "testamentarni projekat".

"Ne zbog godina koje imam, vec zbog moje odluke da se posle ovoga filma i serije, više ne bavim glumom. Dosta je bilo, a uloga kralja Petra, onako kako je ja zamišljam i onako kako su je scenaristi, a pre svega moj sin Petar, koji ce da režira, zamislili, daju mi mogucnost da na kraju ovom ulogom stavim pravu tacku na svoj rad. Kralj Petar nece biti samo romanticna predstava o kralju, kakvu mnogi imaju, vec ce to biti kralj-covek, koji pati i cezne za Srbijom i koji se preispituje. Premijeru smo zakazali za 11. novembar u centru 'Sava', kaže Ristovski za "Kurir".

Lazar kaže da njegova producentska kuca "Zilion film" i hrvatski "Interfilm" saraduju godinama na obostrano zadovoljstvo i da na svetskim festivalima osvajaju brojne nagrade.

"Naše kooprodukcije su u svemu opravdale novac koji smo dobili mi u Zagrebu, a oni u Beogradu. O komšijama sve najbolje. Što se tice predsednice Hrvatske, ona je dama po mom ukusu, ona je žena koji nosi pomirljive poruke za Srbiju što je pokazala tokom poslednje posete našeg predsednika".

Glumac smatra da Beograd polako, ali sigurno pocinje da lici na evropski grad.

"Glasacu s osmehom za listu Aleksandra Vucica zato što volim ovaj grad, a ishod izbora svi znamo. Ovo je samo uzaludno trošenje para", smatra Ristovski.

 PODSETITE SE RISTOVSKOG ZA MONDO TV

Komentari 34

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dzeneta

Nakon izjave u BL ove godine, kod mene i mnogih ste izgubili titulu dobrog glumca. Vi ste pozivali na cijepanje BiH, kao da Rep.Srpska treba da ide u zagrljaj Srbiji. Znaci Kosovo Albaniji, Sandzak Bosni, pa fa svi budemo mirni. Jako glupe izjave. Fuj! Nemate moju podrsku ni u kakvim radovima, a ja i ljudi normalni, kao ja vas nece vise pratiti, a ni gledati. Veliki DISLIKE👎

Dragan

@Dzeneta Šteta što glumačku sposobnost ceniš po političkim opredeljenjima. Svako svoj život vodi i svako svoje interese ima, jbg, ni meni se njegov izbor ne sviđa, ali da je vrhinski glumac, ne može mu se osporiti.

glumac

Vidim ovde ima više DOS od SNS botova.

SERIJE