• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posle dve godine, vitezovi na okupu! (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Mjuzikl u kojem glavne uloge tumače Nikola Kojo, Nikola Đuričko, Srđan Timarov i drugi opet pred beogradskom publikom!

 Spamalot mjuzikl 17. decembar Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Nakon gotovo dve godine pauze, duhovita avantura kralja Artura i vitezova okruglog stola u potrazi za Svetim Gralom, mjuzikl "Spamalot" stiže u veliku salu Kombank dvorane za samo tri dana, 17. decembra, sa pocetkom u 20 casova.

Beogradska publika ce imati priliku da ponovo uživa u tradicionalnom britanskom humoru, prepoznatljivom pajtonovskom maniru izvrtanja realnosti na komican i sarkastican nacin, ali i fenomenalnoj glumackoj podeli koju predvodi Nikola Kojo kao kralj Artur.

Mjuzikl "Monty Python's Spamalot" prica o legendarnoj potrazi kralja Artura za Svetim Gralom, gde je Kralj Artur prikazan kao veseo i luckast vladar, u svojoj pustolovini potpomognut od strane svog vernog sluge Petsija i vitezovima okruglog stola, koje na tom putovanju pronalazi. Pitoreskna potraga kroz celo kraljevstvo je zapravo uzbudljiva avantura sa mnoštvom urnebesnih dogodovština.

Režiju ove duhovite avanture potpisuje Radoslav Milenkovic, fantasticnu glumacku ekipu predvodi Nikola Kojo i njegov najverniji pratilac Petsi - Srdan Timarov, dok su u ostalim ulogama Nikola Ðuricko, Dejan Lutkic, Ðorde Stojkovic, Ivan Markovic, Miroljub Turajlija i Jelena Jovicic.

Karte su vec uveliko u prodaji, na raspolaganju je ostalo još veoma mali broj koji možete kupiti iskljucivo na biletarnici Kombank dvorane.

Pogledajte MONDO TV sa ekipom!

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE