• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neispričana priča o šampionima sveta (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Ovog 14. februara zaljubite se u priču "Da li je ovo pravi život"

U jeku dodele filmskih nagrada jedno ostvarenje se spominje više od ostalih - "Boemska rapsodija", prica o Frediju Merkjuriju i pocecima benda Queen. U filmu ste saznali kako je nastao hit koji 40 godina cuva tajnu, a sada cete u knjizi "Queen - Da li je ovo pravi život" autora Marka Blejka, uspeti da otkrijete i druge.

Uprkos smrti energicnog frontmena Fredija Merkjurija 1991. godine, Queen je ostao jedan od najomiljenijih rok sastava na planeti, sa trista miliona  prodatih albuma. Film koji govori o nastanku benda je ovencan nagradama, a citava prica o usponu i istinama koje se nalaze iza Merkjurija nikada nije otkrivena.

U knjizi koja ce se naci u prodaji od Dana zaljubljenih u Delfi knjižarama, saznacete kako su zapravo clanovi benda postali "šampioni sveta".

queen
Izvor: YouTube/Queen official

Autor je oslanjajuci se na svoje stare intervjue sa clanovima benda Queen, i sto razgovora s producentima, urednicima diskografskih kuca, bivšim clanovima, školskim drugovima... složio potpun, zadivljujuci prikaz benda - od svirki u predgradu do svetskih zvezda.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE