• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nisam je ošamario, ona je mene pljunula"

Izvor mondo.rs

Oglasio se glumac koji je navodno ošamario balerinu Narodnog pozorišta

 Tanasije Uzunović incident u Narodnom, pozvana policija Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Domaci mediji prenose da je glumac Tanasije Uzunovic (77) sinoc u bifeu Narodnog pozorišta u centru Beograda izazvao incident kada je jednoj balerini udario šamar.

Povezane vesti

Pink televizija je jutros objavila da je glumac "rukom udario balerinu D.K. (31) posle cega je pozvana policija".

Protiv njega je poneta prekršajna prijava u redovnom postupku zbog narušavanja javnog reda i mira.

Sada se oglasio Uzunovic i rekao da NIJE ošamario balerinu, koja je inace vlasnica bifea u kojem se navodni incident odigrao:

"Došao sam da odigram predstavu 'Put u Damask'. Bila je strahovita buka. Slavili su zaposlenje u Narodnom pozorištu. Zamolio sam da se utišaju. Oni su igrali po stolovima. Jedan lekar je gledao predstavu i zamolio je da ga sacekam. Nije mogao da ude u klub. Bila je odlicna predstava. Hteo sam da pocastim. Bilo mi je žao. Nije prvi put da se dešava u NP. Ostalo je sve isto. Napravili su autobusku stanicu i splav. Zamolio sam kelnericu da se smiri. Došla je gazdarica pijana. Mojih kolega nije bilo mnogo i zamolio sam smanje buku. Ovo je Narodnog pozorište. Pljunula me je. I rekla mi je ti ne znam koliko ja placam zakup i neceš ti da mi govoriš. Sklonio sam je", rekao je rekao je Uzunovic za "Kurir" i dodao:

"Nije bio nikakav udarac. Sklonio sam je jer me je pljuvala u uvo. U mojih 77 godina sa operacijom srca i nemam nameru da nikog udaram. Bio sam zgrožen time što se dešava u klubu Narodnog pozorišta. To nije nivo jednog nosioca kulture. Ljudi izbegavaju da dodu tu jer ne znam šta ce se desiti. Cekao sam cerku da dode po mene i idem kuci. Preko puta je kafic koji se zove Teatro, a svi glumci sede tu. Platio sam i krenuo kuci. Hvala kelnericima koje su bile tu dobijale su uvek dobar bakšiš. Ovo mi se nikad nije desilo. Ona mi je rekla kad sam je odgurnuo i 'sad cu da ti Jebem majku'. Kad sam sišao dole sedela je s portirima. 'Gde ceš kad ti dode policija'. Sacekao sam ih u kaficu preko puta. Dao sam im svoje podatke".

Komentari 17

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

u srbiji je svaki dan mrmota

Narodno pozorište... napredno!

Prtaja

Ljuudi pomozite kako da prestanem da jedem posle 18?

Ukratko neko iz np

On je fantastičan glumac ona prosečna balerina... on je nezgodan čovek ona bahata žena... oboje vole da popiju sto nije nikakva tajna u pozorištu.... ok je sto mu je smetala buka, to razumem, ali opet taj klub nije samo za ljude iz drame već i za one iz opere i baleta...taj dan su mladi igrači slavili ugovore i to je ok, mogao je odma da ode u teatar (kafić) preko puta u dositejevoj i to je to... a ona je sve to lepo mogla da mu objasni bez bezobraznih komentara i bahatog stava koji ima konstanto...

SERIJE