• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BELEF: "Pomereno" zatvaranje zbog vremenske prognoze

Izvor MONDO/Tanjug

Evo gde će biti održan poslednji koncert ovogodišnjeg Beogradskog letnjeg festivala!

 BELEF Marko Hatlak na Kolarcu Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Beogradski letnji festival BELEF veceras ce, zbog najavljenih loših vremenskih uslova, svecano biti zatvoren u Kolarcevoj zadužbini, a ne kako je planirano na Platou ispred Vojnog muzeja.

Povezane vesti

Na koncertu na zatvaranju nastupa Marko Hatlak Band, a kao specijalni gost Vlatko Stefanovski. Ulaznice ce se prodavati i na blagajni Kolarca od 18 casova na dan koncerta, saopšteno je iz Centra beogradskih festivala.

Od pocetka karijere Hatlak se bavi razlicitim muzickim žanrovima, od klasicne i savremene umetnicke muzike do tanga i etna, a sada je taj spektar proširio. U projektu Marko Hatlak Band, on je umetnik na harmonici, pevac i kantautor.  Okupio je vrhunske muzicare na bubnjevima, perkusijama, basu, klavijaturama i violini i okušao se u pop, latino, fank i rok muzici.
Inspiraciju koju je dobio od muzicara kao što su Džemirokvaji, Stivi Vonder, Majkl Kamilo, Princ i Jože Privšek pretocio je u energicnu, zabavnu, ritmicku i mladalacku muziku.

Bend je objavio svoj prvi album 2018. za "Dallas Records", a cine ga Žiga Kožar za bubnjevima, Leon Firšt (klavijature), Erik Cebokli (bas) i Lazaro Zumeta (perkusije, violina).

Vlatko Stefanovski je makedonski muzicar, poznat po svojoj neverovatnoj gitarskoj tehnici, osnivac grupe "Leb i sol", koja je izdala 13 albuma i postala jedna od najpopularnijih u bivšoj Jugoslaviji. Njegov sadašnji bend "Kings of Strings" svirao je u Makedoniji, SAD, Kanadi, Velikoj Britaniji, Nemackoj, Francuskoj, Holandiji, Hrvatskoj, Grckoj, Sloveniji, Srbiji, Bugarskoj i drugim. Stefanovski saraduje s mnogim umetnicima, muzicarima i gitaristima širom sveta, medu kojima su i majstori kao što su Alan Holdsvord i Džon Mekloglin.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE