• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO i Grand kafa vas vode na predstavu "Moja ti" u Ateljeu 212

Za deset čitalaca obezbeđeno je po dve karte za predstavu „Moja ti" koja je na repertoaru Ateljea 212 u nedelju, 29. septembra, početak u 20 časova na sceni "Mira Trailović".

 Predstava Moja ti u Ateljeu 212 Izvor: MONDO - Petar Stojanović

Grand kafa je drugu godinu zaredom ponosni prijatelj pozorišta Atelje 212 i ponovo će vas, u saradnji sa portalom MONDO, nagraditi odlaskom u pozorište.

Za deset čitalaca obezbeđeno je po dve karte za predstavu "Moja ti" koja je na repertoaru Ateljea 212 u nedelju, 29. septembra (početak u 20 časova) na sceni "Mira Trailović".

Komad "Moja ti" bavi se problemom starosne i rodne diskriminacije, a protagonistkinje su starice, neke od njih partizanke, komunistkinje, majke koje su u doba liberalnog kapitalizma prinuđene na borbu sa najrazličitijim muškim kulturnim rodnim normativima i primerima ideološke degradacije vrednosti za koje su se ove žene ceo život borile.

Režiju ovog komada, koji koketira sa kič estetikom popularne muzike, potpisuje Aleksandra Milavić Dejvis, a uloge tumače Svetlana Bojković, Gorica Popović, Tatjana Bošković, Sofija Juričin, Gorica Šutić i Ivan Mihailović.

***Za karte se možete prijaviti na Facebook stranici MONDO portala (nagrađujemo najbrže). Vaše ime biće na spisku (+1). Dobitnici treba da dođu najkasnije pola sada pre predstave da preuzmu karte.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE