• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grand kafa vas vodi u pozorište

Izvor Promo

Grand kafa vam nudi priliku da se prepustite čarobnom svetu glume i scene na način na koji se prepuštate onom neodoljivom ukusu i mirisu omiljene sveže mlevene kafe.

Posvećena očuvanju i razvijanju pozorišne kulture u Srbiji, Grand kafa je već treću godinu zaredom ponosni prijatelj pozorišta Atelje 212 i ovim putem vas nagrađuje odlaskom u pozorište.

Komad "Testirano na ljudima" bavi se fenomenom rijaliti formata različitih internet i televizijskih šou programa kao i pitanjem prostora realnosti, te konstruisane, odnosno virtuelne realnosti. Predstava priznate i nagrađivane autorke Maje Pelević deo je programa repertoarske strategije podrške razvoju savremenog dramskog pisma u lokalnom (domaćem) pozorišnom kontekstu koje pozorište Atelje 212 razvija u poslednjih nekoliko sezona. Ova predstava okuplja i sjajnu glumačku ekipu koju čine Aleksandra Janković, Ana Mandić, Sofija Juričan, Ivan Mihailović, Ivan Jevtović, Dejan Dedić, Aleksandar Đinđić i Isidora Simijonović.

Sigurni smo da u pozorištu uživate strasno kao i u prvom gutljaju omiljenog napitka zato je ova prilika previše dobra da biste je propustili!

Pet najbržih čitalaca koji svoje podatke (Ime i prezime) pošalju u vidu poruke na Grand kafa Facebook stranici, dobijaju po dve karte za predstavu "Testirano na ljudima" koja je na repertoaru 29. februara sa početkom u 20h . Dobitnici karte preuzimaju na blagajni Ateljea 212 na dan predstave.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE