• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POZIVAMO VAS NA IZLOŽBU: Fotografije u vreme korone

Beogradski fotograf Goran Sivački, član redakcije MONDO portala, priredio je izložbu svoijih fotografija nastalih u vreme vanrednog stanja i epidemije korona virusa. Dođite!

 Fotografije izložba Goran Sivački Izvor: MONDO/Goran Sivački

Izložba fotografija "Još uvek si napolju?!", čiji je autor Goran Sivački, biće otvorena u utorak, 30. juna (večeras) u 19 časova, u galeriji Singidunum (Knez Mihailova 40), a traje do 7. jula.

Izložba obuhvata više od 30 crno-belih fotografija, nastalih tokom vanrednog stanja uvedenog u Srbiji zbog pandemije korona virusa. Kako je izgledala ljubav u doba korone, snalažljivost, volonterski rad, kovid-bolnice, ali i sablasno prazne ulice glavnog grada, videćete na fotografijama.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

"Gradovi i sela širom Srbije u vreme policijskog časa bili su potpuno pusti, a za mene kao fotoreportera bio izazov da napravim fotografije kakve nisam nikada pre, i nadam se da nikada u budućnosti neću imati priliku ponovo da snimim. Izložene fotografije deo su zapisa trenutaka kada je svet potpuno stao gotovo dva meseca", rekao je Sivački.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

"Ova izložba ne bi bila moguća bez velike podrške glavnog urednika i svih kolega sa portala www.mondo.rs na kojem sam i ja zaposlen kao urednik fotografije, kao i ogromne podrške porodice i prijatelja", rekao je autor izložbe.

Goran Sivački rođen je u Beogradu 1972. godine. Fotografijom se bavi profesionalno od 1997. godine. Zaposlen kao urednik fotografije na portalu www.mondo.rs, a prethodno kao urednik i fotoreporter u dnevnim novinama Blic, Demokratija, magazinu NIN. Dugi niz godina saradnik u novinskoj agenciji Reuters, magazinu Nacionalna Geografija, kao i fotograf na projektima CEB banke, Telekoma Srbije, NIS Gasproma i mnogim drugim medijima i projektima delegacije EU u Srbiji.

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Fan

Sa zadovoljstvom dolazimo na izlozbu!

Korto

Dobre fotke, ali mi se gade zbog situacije.

Авангарда

Пс. Јел имате вас двојица инстаграм налоге? :)

SERIJE