• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojislavu Kostiću nagrada Joakim Vujić

Kompozitor Vojislav Kostić ovogodišnji je dobitnik statuete "Joakim Vujić" za izuzetan doprinos u oblasti pozorišne umetnosti, rekao je Beti direktor kragujevačkog teatra Dragan Jakovljević.

Kompozitor Vojislav Kostić ovogodišnji je dobitnik statuete "Joakim Vujić" za izuzetan doprinos u oblasti pozorišne umetnosti, rekao je Beti direktor kragujevačkog teatra Dragan Jakovljević.

Ističući da se ove godine statueta "Joakim Vujić" prvi put dodeljuje jednom kompozitoru, Jakovljević je rekao da je Vojislav Kostić "svestrani umetnik, kompozitor i autentični pozorišni autor", koji je više puta komponovao muziku za predstave kragujevačkog teatra.

Stručni žiri, kojim je predsedavala Dragana Bošković, teatrolog iz Beograda, odlučio je da se prsten "Joakim" ove godine dodeli glumcu Milošu Krstoviću za glavnu ulogu u predstavi "Kontumac" kojom će se ove godine 15. februara biti svečano obeležen dan tog teatra.

Na svečanosti povodom obeležavanja dana teatra biće uručene i godišnje nagrade članovima kragujevačkog pozorišta, koje su dobili: glumci Mirko Babić i Sanja Matejić i pozorišni slikar i scenograf Milivoje Štulović.

Godišnje nagrade teatra pripale su i krojačicama Branki Cerovik i Sladjani Milošević i radniku obezbedjenja kragujevačkog pozorišta Stevici Jovanoviću.

(Beta)

Komentari 12

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Djole

A zgrada televizije u Novom Sadu? 14 godina stoji gore, verovatno je i to neki spomenik zrtvama racije il tako nesto

Dušan

Ajde ne lupajte... treba da nas sravni sa zemljom zemljotres da bi nekome dokazali da smo kao Japanci... svi smo mi država, u tome je razlika između nas i japanaca. Pola vas nije u stanju da očisti sneg ispred kuće/zgrade, a da ne pričam dalje...

dr pop

JAPAN! mala zemlja, mali ljudi, male masine, a najbolji su! Zasto? Zato sto u Japanu jedan covek na dan pojede šaku riže i sit je. A vi: 2 kila mesa s buta, kilo i po kobasica, cvaraka i švargle.... nakrkate se, trpate tu u taj stomak ko u vreću, i ne možete da radite - normalno da ne možete da radite kad ste se nakrkali.

SERIJE