• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Laguna objavila slikovnice za odrasle

Izdavačka kuća "Laguna" objavila je tri knjige Australijanca Bredlija Trevora Griva - "Knjigu za kišni dana", "Knjigu za one koji previše rade" i "Draga mama, hvala ti na svemu". Griv je izuzetno talentovani fotograf koji je sakupio kolekciju ljupkih, duhovitih i neobičnih fotografija iz životinjskog sveta prekopavajući po kolekcijama velikog broja svojih kolega i uz njih je napisao, ne manje duhovite komentare.

 Laguna objavila slikovnice za odrasle Izvor: MN Press
Izdavačka kuća "Laguna" objavila je tri knjige Australijanca Bredlija Trevora Griva - "Knjigu za kišni dana", "Knjigu za one koji previše rade" i "Draga mama, hvala ti na svemu".

Griv je izuzetno talentovani fotograf koji je sakupio kolekciju ljupkih, duhovitih i neobičnih fotografija iz životinjskog sveta prekopavajući po kolekcijama velikog broja svojih kolega i uz njih je napisao, ne manje duhovite komentare.

Kao rezultat stvorena je ova "trilogija slikovnica za odrasle" serija od tri knjige koja je postala prvorazredni bestseler.

Prvo je pre pet godina objavljena "Knjiga za kišni dan" i prodata je u tiražu od 200.000 primeraka i našla se medju 10 najprodavanijih naslova u Australiji te godine.

Usledile su "Knjiga za one koji previše rade" i "Draga mama", a Griv je nastavio da ih pravi i objavljuje i dalje sa nesmanjenim uspehom.

U "Knjizi za kišni dan" koja nosi podnaslov "lekcija iz razmišljanja" autor nam pokazuje kako se pomoću životinjskih likova mogu ispričati univerzalne price o žalosit, usamljenosti... ali ponuditi i optimistički ugao gledanja na pomirenje, izvinjenje, bliskost, razumevanje...

Ništa manje nisu vesele i dirljive fotke u "Knjizi za one koji previše rade" koja je smišljena da nauči ljude da izreknu običnu reč "ne". Autor je uz pomoć najboljih "modela" iz životinjskog carstva pokazao koliko su ogromni napori u suštini smešni, a nije sebično ako se potraži predah ili pobegne od obaveza.

Najtoplija i najnežnija zbirka fotografija može se videti u "Dragoj mami" jer u svetu životinja veze izmedju roditelja i potomaka nisu ništa manje bliske a možda su dirljivije nego medju ljudima.

(Tanjug)

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

srki sluzbeno 3-0 u subotici i 0-3 na marakani protiv Vose

Pinto izgleda mladje i spremnije od pola tima. Pre svih mislim na Mikica i Milijasa. Hahahaha kakva lakrdija od tima, pa nece ni cetvrti da budu.

SERIJE