• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAVA CENTAR KONAČNO OTVARA SVOJA VRATA, A PRVI NASTUPA - MACA! Glumac obećava plakanje od smeha!

Autor Jelena Milinčić

Dragan Marinković Maca predstavlja svoju regionalnu hit komediju "Kakva ti je žena, takav ti je život".

 Dragan Marinković Maca Kakva ti je žena takav ti je život Sava Centar predstava karte Maca žena  Izvor: MONDO/Goran Sivački

Posle više od šest meseci vrata Sava Centra će se konačno otvoriti za publiku koja je sigurno željna koncerata i predstava. A čast da prvi nastupi ima Dragan Marinković Maca i to sa svojom autorskom predstavom „Kakva ti je žena, takav ti je život".

Macina predstava je trebalo da se odigra u martu, ali je zbog novonastale situacije prebačena za kraj septembra. Izvešće se uz sve epidemiološle mere 24. i 26. septembra i to u dva termina - u 18 i 21 čas. Ako ste već kupili ulazinice za predstavu, važno je da znate da ih prethodno morate zameniti za nove - za neki od 4 ponuđena termina ili vratiti kupljene ulaznice, u zamenu za novac. 

Možda će vas zanimati

„Presrećan sam što ću ponovo stati na scenu, i to na veliku scenu Sava Centra. Uželeo sam se publike, a i oni nas glumaca, tako da se radujem druženju. Dođite da se smejemo, zabavimo. Obećavam da će vas boleti stomak od smeha, biće i suza radosnica....",  izjavio je Maca

Predstava "Кakva ti je žena, takav ti je život" donosi priču o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način, Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici kroz čoveka koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga je žena izbacila iz kuće, zaputi u kafanu, i koji odluči s publikom podeliti svoju životnu priču.

Važno: 

S obzirom na to da su i dalje na snazi epidemiološke mere koje dozvoljavaju okupljanje do 500 ljudi, organizatori predstave mole kupce da što pre izvrše zamenu starih ulaznica za neki od 4 ponuđena termina ili da vrate kupljene ulaznice i za njih dobiju povraćaj novca. Zamena, povraćaj novca ili kupovina ulaznica se vrši do 24. septembra i to isključivo na prodajnom mestu Ticket vision na blagajni Ušća od 10h do 22 časa ( za one koji su kupili karte preko tickets.rs) i na blagajni Sava Centra od 10h do 16 časova (za one koje su kupili ulaznice u Sava Centru ili preko DD Tickets) . .

Broj mesta je ograničen na 500 po predstavi, mesta nisu numerisana. Zamenom ulaznica ili kupovinom novih gledalac pristaje na epidemiološke mere koje je donela Vlada Srbije, a one glase: dolazak minimum pola sta ranije pre početka predstave, na ulazu u dvoranu vršiti će se dezinfekcija ruku i merenje temperature, obavezno je nošenje maski te međusobna distanca. 

Publika će sigurno uživati u hit Macinoj predstavi, a za zagrevanje evo Macinog intervjua: 

I pogledajte kako je bilo na otvaranju Macine kafane, gde je bila i njegova žena, koja mu je sigurno poslužila malo i kao inspiracija za komad: 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Napredna štetočina

On plače svaki put kada sebe vidi!

SERIJE