Posle više od šest meseci vrata Sava Centra će se konačno otvoriti za publiku koja je sigurno željna koncerata i predstava. A čast da prvi nastupi ima Dragan Marinković Maca i to sa svojom autorskom predstavom „Kakva ti je žena, takav ti je život".

Macina predstava je trebalo da se odigra u martu, ali je zbog novonastale situacije prebačena za kraj septembra. Izvešće se uz sve epidemiološle mere 24. i 26. septembra i to u dva termina - u 18 i 21 čas. Ako ste već kupili ulazinice za predstavu, važno je da znate da ih prethodno morate zameniti za nove - za neki od 4 ponuđena termina ili vratiti kupljene ulaznice, u zamenu za novac. 

„Presrećan sam što ću ponovo stati na scenu, i to na veliku scenu Sava Centra. Uželeo sam se publike, a i oni nas glumaca, tako da se radujem druženju. Dođite da se smejemo, zabavimo. Obećavam da će vas boleti stomak od smeha, biće i suza radosnica....",  izjavio je Maca

Predstava "Кakva ti je žena, takav ti je život" donosi priču o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način, Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici kroz čoveka koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga je žena izbacila iz kuće, zaputi u kafanu, i koji odluči s publikom podeliti svoju životnu priču.

Važno: 

S obzirom na to da su i dalje na snazi epidemiološke mere koje dozvoljavaju okupljanje do 500 ljudi, organizatori predstave mole kupce da što pre izvrše zamenu starih ulaznica za neki od 4 ponuđena termina ili da vrate kupljene ulaznice i za njih dobiju povraćaj novca. Zamena, povraćaj novca ili kupovina ulaznica se vrši do 24. septembra i to isključivo na prodajnom mestu Ticket vision na blagajni Ušća od 10h do 22 časa ( za one koji su kupili karte preko tickets.rs) i na blagajni Sava Centra od 10h do 16 časova (za one koje su kupili ulaznice u Sava Centru ili preko DD Tickets) . .

Broj mesta je ograničen na 500 po predstavi, mesta nisu numerisana. Zamenom ulaznica ili kupovinom novih gledalac pristaje na epidemiološke mere koje je donela Vlada Srbije, a one glase: dolazak minimum pola sta ranije pre početka predstave, na ulazu u dvoranu vršiti će se dezinfekcija ruku i merenje temperature, obavezno je nošenje maski te međusobna distanca. 

Publika će sigurno uživati u hit Macinoj predstavi, a za zagrevanje evo Macinog intervjua: 

I pogledajte kako je bilo na otvaranju Macine kafane, gde je bila i njegova žena, koja mu je sigurno poslužila malo i kao inspiracija za komad: 

Instagram/ana_korac MONDO

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.