• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OTKAZAN BEOGRADSKI SAJAM KNJIGA: Evo za kada se pomera!

 AnjaKonstantinovic.png
Autor Anja Konstantinović

Pomera se zbog korone.

 Beogradski sajam knjiga otkazan pomeren za sredinu decembra Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Međunarodni beogradski sajam knjiga, čije održavanje je bilo planirano za 25. oktobar, ukoliko epidemiološke prilike budu dozvolile, za sredinu decembra ove godine.

Kako se nadležni Republički krizni štab do ovog trenutka nije izjasnio u prilog održavanju Sajma knjiga, ni o ponuđenim organizacionim modalitetima i bezbednosnim garancijama koje je Beogradski sajam ponudio, procenjeno je da u periodu koji je preostao do prvobitno planiranog termina, u potpuno neizvesnim uslovima funkcionisanja, više nije moguće kvalitetno i pouzdano izvršiti pripreme za tu manifestaciju.

Možda će vas zanimati

Beogradski sajam će i dalje pratiti preporuke i epidemiloške procene Kriznog štaba i u dogovoru sa izdavačima, izlagačima i drugim učesnicima Sajma knjiga doneti odluku koja će biti u najboljem interesu manifestacije.

O svemu navedenom Beogradski sajam će blagovremeno obaveštavati javnost.

Međunarodni beogradski sajam knjiga, čije održavanje je planirano od 25. oktobra do 1. novembra, odlaže se, ukoliko epidemiološke prilike budu dozvolile, za sredinu decembra ove godine, saopšteno je sa Beogradskog sajma.

U saopštenju se ističe da, pošto se nadležni Republički krizni štab do ovog trenutka nije izjasnio u prilog održavanju Sajma knjiga, ni o ponuđenim organizacionim modalitetima i bezbednosnim garancijama koje je Beogradski sajam ponudio, procenjeno je da u periodu koji je preostao do prvobitno planiranog termina, u potpuno neizvesnim uslovima funkcionisanja, više nije moguće kvalitetno i pouzdano izvršiti pripreme za tu manifestaciju, piše RTS.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Grule

Jedva su docekali!

U prolazu...

Strašno...Toliko o tome koliko nam je kultura važna. Ovoj zemlji ne trebaju mladi, obrazovani, kulturni, načitani ljudi! Samo izopačenost, rijalitiji, površne i glupave emisije - to serviraj narodu, otruj ga mentalno i što više zaglupi!

Veteran

Po gimili komentara se vidi koliko srbende vole kulturu...

SERIJE