• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trio Adante u Centru lepih umetnosti

Koncert Tria Adante, koji čine pijanista iz Koreje Jun Čang, estonska violinistkinja Mari Lis Pak i violončelista iz SAD Džejson Kalovej, biće održan 21. aprila u Centru lepih umetnosti "Guarnerius" u Beogradu.

U saopštenju Guarneriusa se navodi da će na koncertu biti izvedena dela Mocarta, Šumana i Bramsa, a da je Trio Adante formiran 2003. godine u SAD.

Pijanista Jun Čang rođen je u Seulu, školovao se u Londonu na Školi za muziku "Pursel", a diplomirao je na Univerzitetu u Bristolu i na Koledžu Rojal Norten.

Dobitnik glavne nagrade na međunarodnom takmičenju pijanista "Dadlej" (Dudley) 2000. godine, a bio je i finalista Koncerta mladih umetnika u Londonu 2002. godine i takmičenja u kamernoj muzici CMI, održanog u SAD-u.

Violinistkinja Mari Lis Pak je laureat brojnih internacionalnih takmičenja, među kojima su takmičenja "Haifits" (Litvanija) i "Vijenjavski" (Poljska), a 2003. godine je pobedila na takmičenju Evropske asocijacije profesora gudačkih instrumenata.

Violončelista Džejson Kolovej je diplomac prestižnog Džulijarda i Univerziteta Južna Kalifornija. Kao solista i kamerni muzičar nastupao je širom sveta, u svim prestižnim koncertnim salama, a sarađivao je sa brojnim istaknutim ansamblima i orkestrima.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE