• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MUZIKA I VINO ODUVEK IDU ZAJEDNO: Violinistkinja Marija Janchuleska otkriva zašto je tamjanika jedno od najlepših vina

Izvor Promo

Violinistkinja Marija Janchuleska iz Makedonije, član je kamernog orkestra Camerata Balcanica sa kojim je već više puta kao gost ArtLink festivala nastupala u Srbiji i regionu.

 Wine Vision: Violinistkinja Marija Janchuleska otkriva zašto je tamjanika jedno od najlepših vina Izvor: Privatna arhiva

Šta za vas kao mladog i perspektivnog umenika znače nastupi sa kolegama iz regiona?
Koncerti sa Cameratom Balcanicom su prilika da se sretnemo i razmenimo iskustva, ali i mogućnost da se nastupa sa izuzetnim muzičkim umetnicima kakvi su Fedor Rudin, Jan Fogler, Ištvan Varda, zatim sa Kameratom Janaček, Pavelom Doležalom, Anom Tifu i drugima.

Neki od festivala su imali za temu muziku i vino?
Da, to je spoj koji volim, muzika i vino su oduvek išli jedno uz drugo, a za moj ukus najbolje vino je tamjanika Bovin, dakle iz našeg regiona.

Zbog čega?
Tamjanika ima vrlo privlačnu mirisnu notu i asocira na brojne voćne note. Ukus tamjanike dugo traje nosi u sebi balans mirisnih nota zove i jabuke.
Sve ljubitelje vina od 1. do 4. septembra u Beogradu očekuje Prvi međunarodni sajam vina „Vinska vizija Otvorenog Balkana”, koji će na jedinstveni način ukrstiti vinske puteve Balkana i okupiti najbolje proizvođače vina u regionu, a biće organizovan pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Severne Makedonije i Albanije, u okviru inicijative „Otvoreni Balkan”. Za više informacija posetite sajt.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE