• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi Internacionalni tango maraton

Prvi međunarodni tango maraton biće održan u Luci Beograd u subotu, pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Beograda.

Očekuje se da će maratonu prisustvovati oko 200 igrača iz Srbije i zemalja regiona, a sledeće godine trebalo bi da dođu i gosti sa drugih kontinenata, najavio je predsednik Tango saveza Srbije Miša Plavšić za Tanjug.

Program na palatou Savskog pristaništa počinje u 19 sati muzičkim blokom popularnih tango numera u kome će kompozitor i violinistkinja Sonja Kalajić, jedna od prvih koja je kod nas profesionalno zaigrala tango, svirati tango, ali na testeri.

Ljubiteljima tanga u zemlji te igre, Argentini, sviranje na testeri nije neobično, ali za beogradsku publiku biće iznenađenje jer će Kalajićeva prvi put pokazati svoje umeće sviranja na testeri koje je naučila u Argentini na dvogodišnjem usavršavanju.

Plesni ansambl Tango saveza Srbije izvešće scenske koreografije "Zoro Gris", "Tu Corazon", "Amor y Celos", a beplatne časove tanga za posetioce održaće instruktori iz 4 kluba: Tango Magia, Koloseum, Tango Natural i Aster.

Na kraju maratona je milonga, igranka za sve koji žele da zaigraju najprirodniji i najsenzualniji ples, koji, kako kaže Plavšić, budi posebna osećanja i dok se gleda, a pogotovo kod onih koji plešu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE