• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izložbe na BELEF-u

Nove tendencije aktuelne umetničke scene regiona i Evrope biće prikazane u Beogradu.

Beogradski letnji festival ove godine se održava pod sloganom "Na novom talasu", a segment vizuelnih umetnosti otvoriće projekat BRAART "Sav taj veš" organizovan u saradnji sa Udruženjem likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije, a koji obuhvata objekte, video rad i instalacije.

Ove eksponate zainteresovani mogu pogledati u izlozima Biblioteke grada Beograda, Galerije Singidunum, Goethe Instituta, Pozorišta "Boško Buha" i u Galeriji Turističke organizacije Beograda (TOB) u Kulturnom centru Beograda.

Publika je u prilici da vidi doktorski rad Miška Pavlovića "Bioumetnost u gradskom prostoru" u Galeriji Fakulteta likovnih umetnosti (FLU), a od utorka, 20. jula će se predstaviti Ugo Dosi (Italija, Nemačka) u Galeriji TOB-a.

Izložba fotografija o Novom talasu Miladina Jeličića-Jele biće otvorena u sredu, 21. jula u knjižari "Ilegala" nakon čega će biti održana tribina na kojoj će učestvovati Moma Rajin, Dragan Ambrozić Koja i Srđan Gojković Gile.

Od petka, 23. jula zaiteresovani će biti u prilici da pogledaju izložbu "Drimlajk" (Dreamlike) u okviru projekta Asocijacije za savremenu umetnost BILDETAGE iz Beča (Austrija) u Galeriji FLU-a.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE