• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poklanjamo vam svetske bestselere!

MONDO i Izdavačka kuća "Alnari" poklanjaju vam knjige "Celestinsko proročanstvo" i "Kradljivci labudova".

"Celestinsko proročanstvo" Džejmsa Redfilda proglašeno je od strane kritike i čitalaca za knjigu koja se javlja jednom u životu i zauvek menja pogled na svet.

Narator je Amerikanac koji kreće u Peru kako bi odgonetnuo misteriju devet starih zapisa. Ova nezaboravna priča odiše avanturom i novim otkrićima, ali je isto tako i vodič do istančanog zapažanja i odgovora na pitanja gde se i zašto nalazite u životu i usmerava vas ka novoj energiji i optimizmu.

Svi ljubitelji umetnosti i oni kojima se dopala "Devojka sa bisernom minđušom" uživaće uz "Kradljivce labudova". Izuzetno delo Elizabet Kostove vodi nas od američkih gradova do normandijske obale, od kraja devetnaestog do zalaska dvadesetog veka, od mladalačke do poslednje ljubavi. Knjiga pripoveda o opsesiji, istorijskim gubicima i sposobnosti umetnosti da očuva ljudsku nadu.

Ako želite da osvojite knjige, pošaljite nam svoje ime, prezime i naslov knjige za koju se prijavljujete. Delimo po dva primerka oba naslova, a knjige se preuzimaju u utorak preko dana. Dobitnici će odmah dobiti email sa uputstvima za preuzimanje nagrada.

(MONDO)

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marko Jankovic

Svaka cast za akciju !

SERIJE