• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GLUMICA IZ "MARATONACA" SAHRANJENA U TAJNOSTI! Tražila da joj pepeo bace u reku, ali POČIVA na potpuno drugom mestu

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Glumica Melita Bihali sahranjena je u tajnosti, a javnost je o njenoj smrti obaveštena tek sutradan.

 Screenshot_2.jpg Izvor: KurirTV/Screenshot

Vest o smrti glumice Melite Bihali objavljena je 25. avgusta, kada se mnogobrojna publika iz regiona oprostila od slavne glumice. Melita Bihali izrazila je želju da bude sahranjena u porodičnoj grobnici i to daleko od očiju javnosti. Čuvena glumica sahranjena je 24. avgusta, a po njenoj želji javnost je obaveštena tek sutradan, nakon sahrane.

Svoje penzionerske dane Melita Bihali je provodila u domu, gde je živela mirnim i povučenim životom.

"Ne razmišljam o smrti, ničega se ne plašim. Živim svoj život onako kako mogu. Ako mi ostane viška novca, ako zaradim ili mi ostane od penzije, pomažem onome ko nema u komšiluku. Svi me ovde, koliko znam, vole i cene. Ovde ću biti dok sam živa, a kad umrem, moj pepeo neka prospu u more, a može i u reku, dospeće do mora", rekla je Melita svojevremeno.

Mesto gde je glumica sahranjena ostalo je misterija za javnost, a kako je Bihali jednom prilikom rekla, volela bi da ostane upamćena po tome što nikada nikog nije uvredila.

"Volela bih da me pamte po tome što nikada nikoga nisam uvredila. Mnogo puta sam se svađala zbog nepravde, eto, samo to, kad već moram da kažem. Dolazila sam u sukob s ljudima jer sam bila na strani pravde, i to je jedino što sam u životu grešila", govorila je glumica.

U svojoj bogatoj karijeri odigrala je više od 70 uloga na filmu i u dečjem pozorištu "Duško Radović". Najveću popularnost donela joj je uloga služavke Olje u filmu "Maratonci trče počasni krug". Pored toga što je bila popularna glumica koja je glumila u zapaženim ostvarenjima domaće kinematografije, Melita je bila i profesorka jezika, balerina, književnica i rediteljka.

Veliku ljubav gajila je prema lutkarstvu, pa je režirala 12 lutkarskih predstava, sa kojima je nastupala širom Jugoslavije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:40
"RADILI SMO U PODRUMU U PANČEVU, ATMOSFERA JE BILA JEZIVA!" Glumica o svojoj ulozi u kultnom filmu "Maratonci trče počasni krug"
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(MONDO/Kurir)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE