• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nasmejte se uz "Lagunine" romane

MONDO i Izdavačka kuća "Laguna" poklanjaju vam tri romana o porodičnim vezama, temperamentnim karakterima i zabavnim pustolovinama.

Poklanjamo vam tri humoristička naslova.

"Korekcije" - Džonatan Frenzen

Na trenutke komično ali i tragično, ovo remek-delo govori o Inid koja je 50 godina gradila karijeru majke i supruge. Troje dece sa svojim različitim pričama odavno je odletelo iz gnezda, ali Inid usred haosa ima jednu želju - okupiti svoju porodicu za Božić. U planu je i snimanje filma po ovom romanu, u režiji Roberta Zemekisa.

"Sporna tačka" - Mark Hadon

Džordž odlučuje da se posveti lagodnom penzionerskom životu, ali mu temperamentna ćerka Kejti i njeni planovi za udaju to neće dozvoliti. Dok se porodica svađa i miri, Džordž pokušava da glumi dostojanstvo, i sakrije da će skrenuti s uma.

"Igre poznog doba" - Luis Landero

Vrtoglava igra čežnje, mašte i potrage za identitetom sitnog kancelarijskog službenika. Gregorio izlazi iz letargije kada počinje redovno telefonom da komunicira sa saradnikom iz provincije Hilom, što mu daje šansu da se predstavi kao lep, uspešan intelektualac, srcelomac i svetski putnik. Hil učestvuje u ovoj igri, koja traje narednih osam godina i donosi mnoštvo nepredviđenih situacija.

Ako želite da osvojite jednu od ovih knjiga, pošaljite nam svoje ime, prezime i naslov dela za koji se prijavljujete. Dobitnici će odmah biti obavešteni emailom o načinu preuzimanja nagrada.

(MONDO)

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

maler

Uvek kasno procitam vest :)

cvetic

bas su vam slatke ove akcije!

SERIJE